Fotbal international

Răzvan Lucescu, primul transfer după ce a câștigat titlul cu PAOK. Fotbalistul a semnat pe doi ani

27.04.2019 | 16:06
Razvan Lucescu primul transfer dupa ce a castigat titlul cu PAOK Fotbalistul a semnat pe doi ani

Răzvan Lucescu a făcut primul transfer după ce a câștigat titlul cu PAOK Salonic. Antrenorul formației de pe prima poziție din Grecia și-a făcut deja lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară, iar acesta deja l-a convins pe un fotbalist pe care l-a antrenat în trecut să semneze un contract valabil două sezoane.

Răzvan Lucescu, primul transfer după ce a câștigat titlul cu PAOK

PAOK Salonic a câștigat titlul după o pauză de 34 de ani, iar acum se pregătește pentru event. Formația antrenată de Răzvan Lucescu va juca, pe 11 mai, finala Cupei Greciei împotriva celor de la AEK Atena, dar campionii au făcut deja prima mutare pe piața transferurilor.

Ivan Savvidis îi face toate plăcerile lui Răzvan Lucescu, iar afaceristul a acceptat ca antrenorul român să îl aducă la PAOK Salonic pe portarul Zivko Zivkovic, un fotbalist în vârstă de 30 de ani care a fost antrenat de Răzvan Lucescu în perioada în care tehnicianul în vârstă de 50 de ani o pregătea pe Xanthi

Zivko Zivkovic, portarul trannsferat de PAOK Salonic de la Xanthi

Ce planuri are antrenorul român pentru perioada de mercato din vară

Conform presei din Grecia, Zivko Zivkovic a semnat deja un contract valabil pe două sezoane cu PAOK Salonic. Portarul în vârstă de 30 de ani a hotărât să plece la campioana Greciei deoarece are o relație foarte bună cu Răzvan Lucescu, cel sub comanda căruia a jucat la Xanthi.

Asta nu e tot! Răzvan Lucescu este în căutarea unui înlocuitor pentru Vierinha, după ce a aflat că portughezul care este căpitanul lui PAOK Salonic va lipsi cel puțin jumătate de an din cauza unei accidentări grave pe care a suferit-o în meciul cu AEL Larisa. Mai mult, antrenorul român i-a transmis lui Ivan Savvidis că dorește ca Sergio Oliveira să fie transferat definitiv de la Porto.