Fotbal international

Răzvan Marin a rămas la Standard. “Vreau să ne luptăm la titlu!”

27.07.2018 | 15:17
Razvan Marin a ramas la Standard Vreau sa ne luptam la titlu

Răzvan Marin a rămas la Standard Liege, deşi s-a scris mult timp de faptul că este dorit de cluburi din Serie A. S-a vorbit cel mai mult de AS Roma, dar şi despre Inter sau Lazio, după care a apărut şi varianta Bundesliga, însă iată că sezonul a debutat deja în Belgia cu o săptămână în urmă cu Supercupa, pierdută cu 2-1 în faţa campioanei Club Brugge, pe care însă o executase sezonul trecut fără drept de apel în Cupă.

Răzvan Marina fost titular în Supercupă şi spune că nu se simte în nici un fel dezamăgit pentru faptul că nu a plecat la un club dintr-un campionat puternic. Românul are aşteptări mari de la noul sezon, în care nu mai vrea doar să câştige Cupa Belgiei. Ambiţia fiului lui Petre Marin este ca Standard să se bată la titlu, aşa cum s-a întâmplat şi sezonul trecut, dar acest lucru s-a întâmplat numai ca urmare a unui play-off fabulos făcut de alb-roşiii  sub comanda lui Ricardo Sa Pinto, pentru că echipa din Liege a prins loc în primele şase abia în ultimele minute ale sezonului regulat, cu mari emoţii! Numai că Sa Pinto a plecat, spre regretul majorităţii jucătorilor din lot.

Răzvan Marin a rămas la Standard. Vrea o dublă cu Ajax în Champions League

“Aştept cu nerăbdare noul sezon. Sper să debutăm cu o victorie… Vreau să ne luptăm din nou pentru titlu şi să încercăm să câştigăm iarăşi Cupa Belgiei şi să mergem cât mai departe în Liga Campionilor sau Europa League” – a declarat Răzvan Marin pentru cotidianul La Derniere Heure. Marin e convins că lotul pe care îl are Standard dă voie la astfel de aspiraţii înalte şi că ele nu sunt nici pe departe o utopie.

Răzvan Marin a rămas la Standard. Doreşte să joace cu Ajax în Champions League, un duel al Ţărilor de Jos
Răzvan Marin a rămas la Standard. Doreşte să joace cu Ajax în Champions League

Standard Liege va intra în focul cupelor europene în al treilea tur preliminar, unde va întâlni pe învingătoarea dublei manşe Ajax – Sturm Graz. Olandezii s-au impus cu 2-0 la Amsterdam şi au devenit mari favoriţi la calificare, exact ceea ce îşi doreşte şi Răzvan. “Mi-aş dori să jucăm cu Ajax, ar fi un duel interesant. Dar mai întâi trebuie să ne concentrăm asupra startului campionatului”. Care va însemna un meci greu în compania lui Gent, o formaţie ce are permanent ca obiectiv calificarea în play-off. Răzvan Marin a avut sezonul trecut 6 goluri şi 12 pase decisive.

Tags: