Fotbal international

Răzvan Marin, oaspete de seamă la Ajax – Juventus! Merge alături de Hagi și Ogăraru pe Amsterdam Arena

09.04.2019 | 15:28
Razvan Marin oaspete de seama la Ajax  Juventus Merge alaturi de Hagi si Ogararu pe Amsterdam Arena

Răzvan Marin a fost acontat deja de Ajax Amsterdam. Internaționalul român i-a costat pe „lăncieri” 12,5 milioane de euro. Jucătorul care încă mai activează la Standard Liege a fost astfel invitat de Ajax să asiste la meciul cu Juventus Torino, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Alături de Răzvan Marin, pe Amstardam Arena vor fi prezenți și Gică Hagi și George Ogăraru, cei doi oficiali ai trupei Viitorul Constanța.

Răzvan Marin, invitat la meciul dintre Ajax și Juventus Torino

Răzvan Marin a fost invitat să meargă la meciul dintre Ajax Amsterdam și Juventus Torino, la o zi după înfrângerea dură suferită de Standard Liege în fața celor de la Club Brugge, scor 0-4, în etapa a treia din playoff-ul Jupiler Pro League. Cu toate acestea, tânărul fotbalist ar putea să refuze invitația venită din partea fostului său club, dat fiind faptul că vineri va avea un nou meci, în compania celor de la Anderlecht Bruxelles.

De altfel, drumul de la Liege la Amsterdam durează doar două ore și jumătate. Cu toate acestea, dacă fotbalistul român va lipsi de la meci, Ajax va avea în continuare oaspeți de seamă la partida contra torinezilor. Gică Hagi și George Ogăraru vor veni la partidă, pentru ca apoi să viziteze Academia lui Ajax.

Răzvan Marin a mai vizitat Amsterdam Arena, când a semnat cu „lăncierii”

Răzvan Marin trece de la Standard la Ajax Amsterdam. Profit pentru Hagi

Transferul lui Răzvan Marin de la Standard la Ajax i-a costat pe „lăncieri” 12,5 milioane de euro. Fiul lui Petre Marin a devenit astfel al treilea cel mai scump fotbalist român, după Adi Mutu și Cristi Chivu. 20% din sumă îi va reveni însă lui Gică Hagi și Viitorului. Astfel, „Regele” a încasat pe Răzvan Marin nu mai puțin de 5 milioane de euro.

Răzvan Marin a ajuns în ianuarie 2017 la Standard Liege, timp în care a strâns 96 de meciuri în toate competițiile, cu 14 goluri și 21 de pase decisive. El are și 15 partide la națională și un gol înscris chiar la debutul său sub tricolor, într-o partidă cu Armenia.