Fotbal international

Răzvan Marin, criticat de fanii lui Ajax pentru jocul din prima repriză cu Apoel: “E o glumă?” A fost schimbat imediat după pauză

20.08.2019 | 23:00
Razvan Marin criticat de fanii lui Ajax pentru jocul din prima repriza cu Apoel E o gluma A fost schimbat imediat dupa pauza

Răzvan Marin a început titular meciul pe care noua sa formație Ajax Amsterdam îl joacă împotriva lui Apoel în play-off-ul Ligii Campionilor. Prestația mijlocașului român a fost aspru criticată pe Twitter de fanii olandezi. Suporterii lui Ajax deja se îndoiesc dacă transferul lui Marin a fost inspirat și dacă tânărul fotbalist are calitatea necesară pentru a fi titular la semifinalista ediției trecute din Champions League.

Răzvan Marin, criticat de fanii lui Ajax pe Twitter

Suporterii lui Ajax au taxat prestația lui Răzvan Marin din prima repriză a meciului pe care Ajax îl joacă cu Apoel în play-off-ul Ligii Campionilor. Olandezii deja își pun semne de întrebare dacă achiziția românului a fost inspirată: “Nu putea fi niciunul mai slab decât Marin. Chiar a fost un transfer prost“, a scris unul dintre fani pe Twitter.

Mai mult, unii dintre suporteri au avut remarci dure la adresa mijlocașului, pe care nu-l consideră pregătit pentru a îmbrăca tricoul lui Ajax:

  • E Răzvan Marin o glumă?
  • Nici nu trebuie să te uiți atent ca să vezi că Marin nu este de nivelul lui Ajax “,
  • Este extrem de lent, pierde toate mingile
  • Răzvan Marin a fost cel mai periculos jucător pentru poarta lui Ajax

Răzvan Marin a fost primul înlocuit din echipa lui Ajax. Mijlocașul român a ieșit de pe teren în minutul 62, lasându-i locul lui Sergino Dest, fotbalist de doar 18 ani.

Răzvan Marin a ajuns în această vară la Ajax, după transferul de la Standard Liege. “Lăncierii” au plătit pentru mijlocașul central român 12.5 milioane de euro.