Fotbal international

Răzvan Marin, îndrăgostit lulea de Crina! Iubita internaționalului român arată senzațional. GALERIE FOTO

28.02.2019 | 16:14
Crina Cocoroveanu, iubita lui Răzvan Marin, la plajă

Răzvan Marin, internaționalul nostru de la Standard Liege traversează o perioadă fastă a carierei și datorită iubitei sale, Crina, studentă la Stomatologie Pe val în cariera sa de fotbalist profesionist, Răzvan Marin trăiește o poveste de iubire departe de ochii curioșilor. A reușit să se impună în tricoul celor de la Standard Liege în a doua parte a anului trecut prin evoluții câteodată chiar entuziasmante, a fost desemnat cel mai bun fotbalist român în 2018, iar acum a dat lovitura și pe plan sentimental.  VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Crina, răsfățată ca un… crin! Iubita lui Răzvan Marin arată senzațional

Răzvan este îndrăgostit lulea de Crina Cocoroveanu, o tânără care visează să devină un nume cunoscut în lumea medicinei. Mijlocașul lui Standard Liege a cunoscut-o pe frumoasa brunetă cu siluetă de manechin în urmă cu cu aproape un an, iar de cinci luni au decis că „întrunesc” toate condițiile ca să formeze un cuplu de îndrăgostiți. Deși este studentă la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Crina Cocoroveanu reușește cu brio să facă față atât pretențioaselor studii și mai ales dificilelor examene, cât și vizitelor pe care i le face lui Răzvan Marin în Belgia. Și pe care cei dou îndrăgostiți le-ar vrea cât mai dese, dacă nu chiar permanentizate.

Crina este cunoscută în rândul prietenilor pentru pasiunea ei de a călători, iar Răzvan îi face toate poftele. Ultima escapadă a celor doi îndrăgostiți a avut loc la mijlocul lunii februarie, atunci când internaționalul român în vârstă de 22 de ani a dus-o pe Crina la Paris pentru câteva zile de neuitat. Au colindat marile bulevarde, dar și străduțele vechi, atât de romantice, ale capitalei franceze, s-au plimbat cu celebrele „batobus-uri”, vaporașele de pe Sena, au privit Parisul de la înălțimea unicului Tour Eiffel, au făcut shopping, nici nu se putea altfel în „capitala modei mondiale” și în fiecare seară s-au retras în luxoasele restaurante de pe vestitul bulevard Champs-Élysées, o altă emblemă a „Orașului Luminii”.

Răzvan Marin a dus-o pe Crina la Paris de ziua îndrăgostiților
Răzvan Marin a dus-o pe Crina la Paris de ziua îndrăgostiților

Cine este „titularul” Crinei. Belgienii au făcut un documentar despre Răzvan Marin

Cotat de site-urile de specialitate la 7 milioane de euro, Răzvan Marin are 22 de ani și s-a născut în București. Este fiul lui Petre Marin, fostul jucător al lui FCSB. Internaționalul român a ajuns la Standard Liege pe 20 ianuarie 2017 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023, după ce gruparea din Belgia a plătit 2,4 milioane de euro lui Gică Hagi, care l-a „crescut” la Academia sa de la Ovidiu și l-a titularizat în echipa mare a Viitorului. În tricoul lui Standard Liege, Răzvan Marin a jucat în 90 de meciuri, a dat 12 goluri și a oferit 18 pase decisive. (de modificat după etapa din week-end!)

Răzvan Marin a primit titlul de cel mai bun jucător român al anului 2018, iar Standard Liege a trimis o echipă de filmare la București, alături de directorul sportiv al clubului, pentru a realiza un scurt documentar despre mijlocașul de 22 de ani. În film mai apar și tatăl fotbalistului, Petre Marin, și Gică Hagi, cel care l-a crescut la Academia sa din Ovidiu și l-a titularizat în echipa care avea să câștige titlul de campioană în mai 2017, Răzvan fiind transferat în ianuarie același an în Belgia. Filmările au durat trei zile și au fost realizate în România și în Belgia, acolo unde Răzvan Marin a căpătat statutul de vedetă la Standard Liege. „Întotdeauna Răzvan și-a dorit să facă asta, de când era copil, tot timpul a fost cu mine la stadion. A fost un copil bun, care a muncit pentru ceea ce este astăzi și nu avem decât să fim fericiți ca părinți”, le-a declarat Petre Marin celor care au realizat documentarul. În care sunt montate secvențe cu golurile marcate de Răzvan pentru Viitorul și Standard.

Crina Cocoroveanu, iubita lui Răzvan Marin
  • 4 goluri a marcat Răzvan Marin în cele 24 de meciuri jucate în acest sezon pentru Standard Liege 
  • 12 selecții are Răzvan Marin la echipa națională a României
  • 7 milioane de euro este cota lui Răzvan Marin, conform tranafermarkt.com
Tags: