News

RCS – RDS oferă reduceri la abonamente pentru cei care se abonează în până în 30 septembrie

12.09.2019 | 16:43
RCS  RDS ofera reduceri la abonamente pentru cei care se aboneaza in pana in 30 septembrie

RCS – RDS vine cu o veste extraordinară pentru cei care vor să se aboneze la serviciile companiei. Firma oferă reduceri la abonamente pentru cei care vor să semneze pentru oricare din serviciile Digi, până în data de 30 septembrie.

RCS – RDS, ofertă de 50% reducere la abonamente până pe 30 septembrie

Cu alte cuvinte, Digi oferă Internet sau cablu tv la jumătate de preț pentru cei care încheie un contract cu compania între 12 și 30 septembrie, deci până la finalul acestei luni. Este vorba despre trei luni de reducere de până la 50%. Orice contract semnat în această perioadă de oferte are o valabilitate de 24 de luni.

Reducerea se aplică automatizat la factură și este valabilă doar pentru primele trei luni de la momentul semnării abonamentului, indiferent că este pentru cablu TV sau doar serviciile de Internet ori de telefonie mobilă sau fixă. RCS-RDS a publicat pe site-ul companiei ofertele disponibile și pachetele promoționale până pe 30 septembrie. Poți să le consulți aici.

RCS RDS
Compania RCS are o cifră de afaceri de peste un miliard de euro. Sursa foto: profit.ro

Abonamentele Digi

Abonamentul TV, include, de pildă, peste 140 de canale de televiziune, dintre care 28 sunt în format HD și 60 de canale de televiziune online cu aplicația companiei. Clienții primesc primul echipament (decodor) în custodie, conform anunțului oficial făcut de cei de la RCS-RDS. RCS pune la dispoziție abonamentele Fiberlink 300, Digi Net Fiberlink 500 și abonamentul Fiberlink 1000.

Pe de altă parte, RCS & RDS implementează o premieră pentru România și Ungaria! Astfel, unul dintre cei mai importanți operatori de servicii pay-tv din Europa Centrală și de Est, vrea să utilizeze diferit modulul de acces condiționat (CAM) pentru un plus de protecție a serviciilor de pay-tv oferite abonaților din cele două țări. Practic, se lansează primul proiect Nagra cardless de protejare a conținutului tv într-un dispozitiv CAM.