News

RCS RDS, oferta care bate tot! Ce trebuie să facă abonaţii reţelei Digi

31.08.2019 | 09:21
RCS RDS oferta care bate tot Ce trebuie sa faca abonatii retelei Digi
O nouă ofertă marca RCS RDS. Sursa foto: PROFM

RCS RDS vine cu o nouă ofertă pentru abonații rețelei Digi! După ce compania a anunțat mărirea vitezei de internet la același preț, acum le oferă clienților o nouă veste plăcută. Cei care vor comanda de acum Diginet Fiberlink vor beneficia de o reducere a costurilor pentru primele două luni!

RCS RDS, ofertă de nerefuzat pentru clienții Digi la început de toamnă

Pachetul care curpinde internetul fix Fiberlink și Digi TV se îmbunătățește lună de lună pentru clienții și abonații RCS RDS. Oferta cu care vine compania este una din cele mai bune de pe piață la ora actuală. Cei care comandă Digi Net sau Digi TV (comenzile pot fi făcute și online) beneficiază de 50% reducere la abonament timp de două luni.

„Ai net fix Fiberlink si Digi TV, ai super viteză și super programe să rămai conectat nelimitat și să faci orice, oricând! Comandă online DigiNet Fiberlink sau DigiTV și beneficiezi de 50% reducere timp de 2 luni”, scriu cei de la RCS RDS pe rețelele de socializare.

RCS RDS
Tehnologia 5G, disponibilă deja în mai multe orașe din România. Sursa foto: financiarpress.ro

Tehnologia 5G este deja aici!

Una dintre surprizele plăcute pe care Digi le-a implementat deja în România este tehnologia 5G. Aceasta e deja disponibilă în mai multe orașe din România printre care Constanța, Cluj Napoca, Iași, Oradea și Mamaia. „Clienții care vor să testeze capacitățile tehnologiei 5G pot lansa comenzi, pe site-ul digiromania.ro, pentru achiziționarea celor două terminale compatibile, care au și funcțiile VoLTE și VoWiFi: Xiaomi Mi Mix 3 5G și Huawei Mate 20x 5G, disponibile și în rate Digi, la portare”, transmite compania RCS RDS.

„Orice client cu abonament Digi Mobil care deține un terminal compatibil 5G poate efectua trafic și în rețeaua Digi Mobil 5G, beneficiind de trafic nelimitat la viteze superioare”, informează cei de la Digi.

Tags: