News

Reacţia lui Florin Călinescu după ce s-a spus că a intrat în PSD! Ce zice juratul Românii au talent

03.06.2019 | 13:23
Reactia lui Florin Calinescu dupa ce sa spus ca a intrat in PSD Ce zice juratul Romanii au talent

Partidul Social Democrat încearcă să se redreseze după loviturile dure încasate în ultima vreme, iar pentru a face acest lucru, liderii formațiunii politice au ajuns la concluzia că au nevoie să coopteze un om cu notorietate în spațiul public. Zvonurile recente îl dădeau ca principal favorit pe nimeni-altul decât actorul Florin Călinescu, cel care a criticat în nenumărate rânduri atât, PSD-ul, cât și actuala guvernare.

Ce spune Florin Călinescu despre intrarea sa în PSD

Reacția lui Florin Călinescu pe marginea acestui subiect nu s-a lăsat însă prea mult așteptată. Îndrăgitul actor și jurat al show-ului Românii au Talent neagă vehement posibilitatea înscrierii sale în PSD și susține că aceste speculații au apărut prin prisma primarului Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, de care îl leagă o prietenie mai veche. În plus, este binecunoscută pasiunea pe care Călinescu o are pentru fotbal și, mai ales, pentru Rapid București, echipa sa de suflet.

„Nu m-am înscris în PSD. Nu știu de unde a plecat zvonul ăsta, dar am bănuieli. Probabil pleacă de la faptul că mă mai întâlnesc cu Dan Tudorache, primarul de la Sectorul 1, pentru că înțeleg că acolo m-au dat înscris. Mai mănânc cu Dan din când în când, ne leagă o prietenie veche, ne leagă Rapidul. Mai mult Rapidul acum. Dar mă surprinde eficiența cu care a apărut povestea asta, pentru că am luat masa pe la 12, cineva a dat imediat pe goarnă. Dar în presă, ca și la procuratură, mai trebuie și dovezi, se lucrează cu probe: o adeziune, un carnet de partid, ceva. Era un banc pe vremea cealaltă. Ești gravidă? Așa și așa! Sau ai video? Așa și așa” , a declarat Florin Călinescu, într-un interviu acordat recent.

Florin Călinescu nu mai vrea să audă de o carieră în politică. Sursa foto:Protv.ro
Florin Călinescu nu mai vrea să audă de o carieră în politică. Sursa foto:Protv.ro

„Nu vor să facă puțină audiență?”

În stilul caracteristic, actorul susține că o eventuală implicare a sa în PSD ar trebui  anunțată cu surle și trâmbițe, nicidecum să fie păstrată în mare secret. Mai ales că Florin Călinescu nu este deloc străin de lumea politică, așa încât merită un „eveniment cu ștaif”.

Partidul trebuie să folosească asta ca să-și facă imagine, nu? Păi ce, m-am înscris pe sub mână? Nu facem puțină audiență? PSD, PNL, USR, oricine. Nu vor să facă audiență? Am fost cândva în PNL și am luat 14.000 de voturi și le-a luat Tăriceanu și l le-a dat lui Diaconu care a obținut 9.000 de voturi și i s-a dat mandat. Dacă mă înscriu într-un partid, pentru că sunt și eu regizor și scenarist, facem un eveniment cu ștaif. Aș face și un promo. Deci da, am mâncat o ciorbă de burtă bună, iar Dan una de găină” , a mai spus, cu umorul inconfundabil, Florin Călinescu.