Fotbal international

Reacția lui Jurgen Klopp după gafa lui Alisson. Ce mesaj surprinzător i-a transmis brazilianului

01.09.2018 | 18:41
Reactia lui Jurgen Klopp dupa gafa lui Alisson Ce mesaj surprinzator ia transmis brazilianului

Portarul brazilian Alisson a comis o eroare uriașă în minutul 63 al meciului Leicester – Liverpool 1-2, fază în urma căreia gazdele au redus din diferență. După meci, Jurgen Klopp a avut un mesaj surprinzător pentru jucătorul său.

Alisson a încercat să dribleze un jucător de la Leicester în propriul careu, dar nu i-a ieșit. Madisson i-a furat mingea și a centrat-o în fața porții

Reacția lui Jurgen Klopp după gafa lui Alisson

I-am spus că a fost cel mai bun meci pentru a greşi deoarece noi am câştigat. Vom învăţa şi din erori“, a declarat antrenorul german. Golurile lui Liverpool au fost marcate încă din prima repriză de Sadio Mane și de Roberto Firmino. Contrar primelor două partide, în care a marcat de fiecare dată, Mohamed Salah n-a mai strălucit, fiind înlocuit pe parcursul reprizei secunde de Klopp.

S-au plătit 72 de milioane de euro pentru el!

Alisson (25 ani) a fost adus în această vară de Liverpool de la AS Roma pentru 72 de milioane de euro. Timp de două săptămâni, brazilianul a fost cel mai scump portar din istoria fotbalului, dar recordul său a fost doborât de transferul lui Kepa de la Athletic Bilbao la Chelsea pentru 80 de milioane de euro. Până la meciul cu Leicester, portarul brazilian nu primise niciun gol în trei partide, având evoluții solide.

Alisson a venit în Europa în 2016, când AS Roma l-a transferat de la Internacional, din Brazilia. UEFA l-a ales în echipa ideală a turneului în sezonul precedent din Liga Campionilor.

Liverpool a scăpat de gafeurul Karius

Portarul care a gafat decisiv în finala UEFA Champions League a fost împrumutat la gruparea turcă pentru următoarele două sezoane. Goalkeeperul a jucat 49 de meciuri pentru Liverpool, după ce a fost achiziţionat de la FSV Mainz, în 2016. Karius este născut la 22 iunie 1993 şi joacă la Liverpool din 2016. După finala Ligii Campionilor cu Real Madrid, la care a greşit grav la două dintre reuşitele spaniolilor, Karius a fost extrem de criticat şi chiar a primit ameninţări cu moartea. Deși nu i-a luat apărarea în fața presei, Klopp a precizat că au existat discuții între patru ochi cu fotbalistul, imediat după meci. “Nici vorbă să mă fi supărat pe el sau să fi fost dezamăgit, nici vorbă despre așa ceva. Doar am privit ceea ce s-a întâmplat și toată lumea ar fi dorit să fi avut cuvintele potrivite. Nu le-am avut, dar am vorbit cu el și nu doar despre asta. Situația e clară și totul este foarte bine”a declarat Jurgen Klopp