Sporturi

Reacția Simonei Halep când a văzut cât de mulți români sunt în tribune la Ostrava. Video

09.02.2019 | 16:08
Reactia Simonei Halep cand a vazut cat de multi romani sunt in tribune la Ostrava Video

România înfruntă Cehia la Ostrava în sferturile de finală din Grupa Mondială I. În primul meci, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă clar de Karolina PliskovaVezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep si Mihaela Buzărnescu in Fed Cup Cehia – Romania, accesând aplicația de mai jos.

Un moment inedit s-a petrecut însă înainte de startul primului joc, atunci când sportivele au ieșit pe teren pentru a fi prezentate. Simona Halep a fost impresionată de numărul mare de spectatori români prezenți în tribunele arenei din Ostrava.

Reacția Simonei Halep când a văzut cât de mulți românii sunt în tribune la Ostrava

România nu a câștigat niciodată Cupa FED, cea mai bună performanță din istoria naționalei noastre fiind atingerea fazei semifinalelor, în 1973, pe când competiția avea un cu totul alt format.

În comparație, Cehia a câștigat de 11 ori trofeul și de șase ori după 2010. De altfel, cehoaicele sunt chiar deținătoarea trofeului, după ce au spulberat SUA în finala de anul trecut cu 3-0.

Simona Halep a declarat într-un interviu acordat recent că marele său obiectiv din 2019 este câștigarea FED Cup, după ce în plan individual și-a îndeplinit ambele visuri: să ajungă numărul 1 mondial și, mai ales, să câștige un turneu de Mare Șlem.