Sporturi

Reacția Simonei Halep după victoria uriașă cu Elina Svitolina, de la WTA Doha: „Mi-am spus să nu mai cedez în fața ei vreodată”

15.02.2019 | 18:09
Reactia Simonei Halep dupa victoria uriasa cu Elina Svitolina de la WTA Doha Miam spus sa nu mai cedez in fata ei vreodata

Simona Halep a reușit o victorie senzațională cu Elina Svitolina în semifinale la WTA Doha. Sportiva noastră a revenit incredibil de la 1-4 în decisiv cu sportiva din Ucraina, impunându-se în cele din urmă cu 6-4.

Simona a oprit astfel o serie de trei înfrângeri consecutive în fața Svitolinei.

Reacția Simonei Halep după victoria uriașă cu Elina Svitolina, de la WTA Doha

„Nu am renunțat. Mi-am spus să nu mai cedez în fața ei vreodată, am avut înfrângeri consecutive. E probabil cel mai bun meci făcut de bine până acum. Sunt foarte fericită că nu am simțit oboseala și că am fost puternică până la capăt.  Este extraordinar să joc din nou pentru trofeu aici – a spus Simona Halep.

Simona Halep se va duela în ultimul act cu învingătoarea dintre Angelique Kerber și Elise Mertens. Pe Kerber o învingea în finala de la Doha în 2014.

Halep s-a calificat astfel în cea de-a 34-a sa finală din circuitul WTA.

Simona Halep completează astfel o săptămână de excepție. Weekend-ul trecut, sportiva noastră a contribuit din plin la prima calificare a României în semifinale la Fed Cup după o așteptare de 46 de ani.

Cinci victorii la rând pentru Simona

Halep le-a învinse pe Katerina Siniakova și pe Karolina Pliskova și are în acest moment o serie de cinci victorii consecutive. Cu Siniakova, Pliskova, Tsurenko, Goerges și Svitolina. Ultimele două au fost și cele mai complicate partide pentru sportiva noastră.

Simona Halep a fost eliminată în faza optimilor de finală în luna ianuarie la Australian Open, acolo unde a pierdut în fața Serenei Williams.

Finala de la WTA Doha este programată sâmbătă, de la ora 17:00, după finala de dublu. Simona Halep a ieșit anul trecut în semifinale, retrăgându-se din cauza unor probleme la genunchi.

Simona a pierdut doar două seturi în ultimele sale cinci meciuri.