Ponturi pariuri

Ponturi Real Madrid – Bayern Munchen Champions League 01.05.2018

01.05.2018 | 08:26
Ponturi Real Madrid  Bayern Munchen Champions League 01052018

Ponturi Real Madrid – Bayern Munchen Champions League 01.05.2018. Aproape că nu există parior care să nu mizeze pe acest meci, iar specialiștii noștri în cote vin cu pariul perfect pentru tine la partida de pe Santiago Bernabeu. Click pe titlul cu roșu de mai jos ca să vezi pontul nostru.

sageata Ponturi pariuri Real Madrid – Bayern Liga Campionilor 01.05.2018

 

Ponturi Real Madrid – Bayern Munchen Champions League 01.05.2018. Cu toate acestea, Zidane ştie că nemţii vor veni cu tot ce au mai bun şi va face tot posibilul să înscrie cel puţin o dată pentru a sta liniştit din punct de vedere al calificării. Francezul nu a uitat că Juventus a înscris de trei ori pe Santiago Bernabeu şi a fost aproape de calificarea în semifinale, aşa că acum probabil va antrena mai mult apărarea. În ultimul meci din campionat, Real Madrid s-a impus pe teren propriu cu Leganes, scor 2-1.

Ponturi Real Madrid – Bayern Munchen Champions League 01.05.2018. Partida din Germania a fost dominată de nemţi, iar dacă aceştia câştigau cu o diferenţă de două, trei goluri nu putea spune nimeni nimic. Navas a avut câteva salvări incredibile, în timp ce galacticii au înscris de fiecare dată la marile ocazii pe care le-au avut. Acum, ne aşteptăm să vedem un meci în care nemţii vor da totul pe teren, mai ales că nu au nimic de pierdut, însă probabil Real Madrid, cu experienţa ei din Liga Campionilor, va reuşi să marcheze cel puţin o dată şi probabil să se califice în finală.

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Tags: