Fotbal international

Real Madrid – Alaves 3-0. Victorie clară înainte de El Clasico. Benzema, șase goluri în ultimele patru meciuri. Video

03.02.2019 | 23:22
Real Madrid  Alaves 30 Victorie clara inainte de El Clasico Benzema sase goluri in ultimele patru meciuri Video

Real Madrid a câștigat cu 3-0 partida jucată pe teren propriu cu Deportivo Alaves, golurile fiind marcate de Benzema, Vinicius și Mariano. Los Blancos au recuperat puncte importante în această rundă atât față de Barcelona, cât și față de Atletico. 

Miercuri, Real joacă pe Camp Nou în prima manșă din semifinalele Cupei Regelui, iar Karim Benzema e într-o formă grozavă. Francezul a înscris șase goluri în ultimele patru meciuri.

Min. 90+1 – GOOOOOOOOL REAL MADRID! Mariano își trece și el numele pe lista marcatorilor  VIDEO AICI

Min. 80 – GOOOOOOOL REAL MADRID! Înscrie Vinicius din pasa lui Asensio  VIDEO AICI

Min. 30 – GOOOOOOOL REAL MADRID! Benzema înscrie VIDEO AICI

Min. 1 – A început meciul

UPDATE. Echipele de start

Meciul Real Madrid – Deportivo Alaves se joacă duminică, 3 februarie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei cu numărul 22 din La Liga. Real Madrid nu a mai pierdut din 6 ianuarie, de la acel neașteptat 0-2 acasă cu Real Soceidad și de atunci a legat trei succese consecutiv în campionat și a ajuns în semifinalele Cupei Spaniei. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul din La Liga Real Madrid se situează pe locul 3, lider fiind FC Barcelona, cu 50 de puncte, urmată de Atletico Madrid 44, dar un meci mai puțin și Real cu 39, de asemeni un meci mai puțin. Barcelona a jucat deja în această etapă și a făcut doar 2-2 acasă cu Valencia, așa că victoriile celor două echipe din Madrid ar mai micșora ecartul față de catalani, Real putând ajunge la minus opt față de aceștia.

Real Madrid – Alaves Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida Real Madrid – Deportivo Alaves are loc duminică, 3 februarie, de la ora 21:45, pe stadionul Santiago Bernabeu, în cadrul etapei a 22-a din La Liga. Meciul va putea fi vizionat pe micile ecrane atât pe Digi Sport, cât și pe Telekom Sport. De asemeni, pentru cei care din diverse motive nu au cum să vizioneze partida, puteți intra pe site-ul FANATIK.RO și urmări întâlnirea în format LIVE VIDEO.

Real Madrid - Alaves. Golgeterul Karim Benzema este principalul pericol pentru poarta oaspeților
Real Madrid – Alaves. Golgeterul Karim Benzema este principalul pericol pentru poarta oaspeților

Pentru acest meci împotriva unei echipe dificile, care se află pe loc de Europa League, locul 6, cu 32 de puncte, la egalitate cu Getafe, dar cu un meci mai puțin, antrenorul Realului, Santiago Solari are probleme de lot. Sunt suspendați și nu vor putea juca în apărare fundașul dreapta Carvajal și centralul francez Varane, iar mijlocașul german Toni Kroos are probleme medicale. În atac însă lucrurile stau mai bine.

La Liga se vede LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Gareth Bale a revenit cu gol la Barcelona, cu Espanyol, marcând golul său cu numărul 100 pentru Real Madrid, Karim Benzema e în mare formă și lângă ei doi pot juca la fel de bine Lucas Vasquez, Asensio sau Vinicius Junior. Ultima victorie a lui Alaves la Madrid a fost 1-0 în anul 2000. În rest succese clare pentru galactici și goluri multe, ceea ce acum pare mai puțin probabil, oaspeții fiind destul de închiși în apărare. Și bookmakerii merg tare pe Real Madrid, cotă 1,25, 6,75 la egal, 12,50 victoria oaspeților.