Fotbal international

Alarmă pe Santiago Bernabeu! Cel mai prost presezon pentru Real Madrid în aproape 40 de ani

01.08.2019 | 13:42
Real Madrid la cel mai prost presezon din ultimii 40 de ani

Alarmă pe Santiago Bernabeu înaintea startului noului sezon în La Liga şi a treburilor serioase în Champions League . Este cel mai prost presezon pentru galactici din aproape 40 de ani, mai precis cu unul mai puţin decât cifra rotundă. Fanii sunt speriaţi în perspectiva unui nou sezon dezamăgitor pe plan intern, acolo unde Barcelona de mulţi ani face legea.

Real Madrid, cel mai prost presezon în ultimii 40 de ani

Şi au şi dreptate, pentru că în numai cinci meciuri apărarea lui Real Madrid a intrat rău de tot la apă, încasând nu mai puţin de 16 goluri! O cifră halucinantă, care pur şi simplu îngrozeşte şi care arată că sunt probleme mari în defensivă, deşi cu jucători precum Dani Carvajal, Sergio Ramos, Edi Militao sau Rafael Varane şi Marcelo sau Ferland Mendy (accidentat momentan) nu ar trebui să existe astfel de situaţii.

Real a obţinut o singură victorie şi aceea deloc glorioasă, 5-3 cu Fenerbahce, în partida pentru locul 3 de la Trofeul Audi, la Munchen. Dar să încasezi trei goluri de la Fenerbahce, după ce ai fost pur şi simplu călcat în picioare de vecinii de la Atletico, un 3-7 istoric, înseamnă că toţi aceşti fundaşi de calitate enumeraţi mai sus nu mai ştiu să joace împreună.

Real Madrid a primit 16 goluri în cinci meciuri

Amintirea lui 1-9 în faţa lui Bayern în 1980

Fanii mai vârstnici îşi aduc aminte de un incredibil 9-1 încasat în presezonul 1980 de către Real Madrid în faţa lui Bayern Munchen. Acum Real mai are de jucat pe 7 august două teste, Red Bull şi Roma şi dacă va mai primi un singur gol vor fi 17, depăşind sezonul amintit, din 1980. Pentru că, până în acest moment Real are o medie de 3,2 goluri primite pe meci, ceva incredibil în sens negativ.

În presezonul 2017-2018, ultimul cu Zinedine Zidane pe bancă, Real a încasat zece goluri în cinci meciuri, semn că francezul pune mai mult preţ pe atac, pe reuşitele echipei sale, iar apărarea a fost permanent călcâiul lui Achile, numai că problema era rezolvată de numărul superior de goluri înscrise de Real.

Rezultate Real Madrid presezon

Real Madrid – Bayern Munchen 1-3

Real Madrid – Arsenal 2-2

Real Madrid – Atletico Madrid 3-7

Real Madrid – Tottenham 0-1

Real Madrid – Fenerbahce 5-3