Fotbal international

Real Madrid, din nou cu ochii pe Neymar! Ce va face PSG

06.07.2018 | 14:55
Real Madrid din nou cu ochii pe Neymar Ce va face PSG

Real Madrid este din nou cu ochii pe starul lui PSG, brazilianul Neymar. Iminenta despărţire de omul care a avut o uriaşă contribuţie la trofeele câştigate în ultimii ani de galactici, portughezul Cristiano Ronaldo, deschide larg uşile pentru sosirea altei vedete, iar pentru preşedintele Florentino Perez aceasta nu poate fi decât brazilianul.

PSG a plătit în vara lui 2017 222 de milioane Barcelonei, clauza de eliberare a brazilianului, pentru a-l putea aduce pe Neymar pe Parc des Princes. Şi i-a oferit un salariu monstruos, 36 de milioane de euro pe an, cu contract de cinci ani. Obiectivul a fost nu atît supremaţia în Hexagon, lucru uşor de realizat şi fără Neymar, ci atacarea Champions League. Însă eliminarea suferită în optimi în faţa lui Real Madrid le-a arătat şeicilor din Qatar care patronează clubul că nu se face niciodată primăvară cu o floare.

Real Madrid, din nou cu ochii pe Neymar! Cât e dispus să plătească Florentino Perez

Neymar nu se simte confortabil la Paris. Cu Unai Emery şi-a permis gestul de a decide el în ce meciuri doreşte să joace şi în care nu. Îşi dă seama că şansele la Champions League sunt mici şi astfel şi cele la Balonul de Aur pe care l-ar putea lua doar în cazul în care va ieşi campion mondial cu Brazilia. Va decide ce va face abia după va vedea ce va reuşi cu naţionla în Rusia.

Real Madrid, din nou cu ochii pe Neymar. Oferta este de 350 de milioane euro. Multe vor depinde de parcursul Braziliei la Mondial
Real Madrid, din nou cu ochii pe Neymar. Oferta este de 350 de milioane euro

Real Madrid e dispusă să facă un efort financiar de maxim 350 de milioane pentru a-l lua pe Neymar de la PSG. Şi aşa va fi un efort uriaş. Neymar ar avea numeroase avantaje dacă ar accepta, pentru că Real Madrid e cea mai mare şi mai bine pusă la punct maşinărie de marketing din fotbalul profesionist. Însă nodul gordian rămâne PSG, care dacă nu va dori să renunţe la vedeta sa va pune capăt poveştii, pentru că Real nu ar putea face nimic.

Tags: