Video. CR7, record absolut! L-a egalat pe Messi în alt clasament

champions league, real madrid-borussia dortmund, live, video

Meciul dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund a fost unul fără o miză specială, iar cele două formaţii au oferit un spectacolş de calitate pe Santiago Bernabeu.

UPDATE, 23:45 / Deşi lipsită de mai mulţi titulari de drept, Realul a avut o prestaţie încântătoare pe fază ofensivă, dar a suferit din nou în apărare. Aubameyang a făcut ce a vrut cu defensiva lui Zidane şi a marcat de două ori. Deşi au pierdut cu 3-2 la Madrid, nemţii termină pe 3 în grupă şi merg în Europa League.


UPDATE, ora 22:25 / Cristiano Ronaldo a devenir primul jucător care marchează în toate cele şase meciuri din faza grupelor Champions League. Portughezul, care a punctat în minutul 13, a ajuns la 9 goluri înscrise în acest sezon al competiţiei. El l-a egalat pe rivalul Lionel Messi în clasamentul golgeterilor din faza grupelor Champions League, ambii reuşind câte 60 de goluri.


UPDATE, 21:00 / Înainte de începerea partidei cu Borussia Dortmund se va ţine un moment de reculegere pe Santiago Bernabeu în memoria danezului Henning Jensen, fost jucător la Real Madrid în perioada 1976-1979.


UPDATE, 20:40 / Zinedine Zidane a anunţat echipa de start în meciul cu Borussia Dortmund: Navas - Nacho, Varane, Sergio Ramos, Theo Hernandez - Kovacici, Casemiro, Isco - Lucas Vazquez, Borja Mayoral, Ronaldo. Peter Bosz l-a preferat pe americanul Pulisic în locul lui Yarmolenko.


UPDATE, ora 20:00 / Cotidianul Sport anunţă că Zinedine Zidane va folosi doar patru dintre titularii de drept în partida cu Borussia Dortmund, Cristiano Ronaldo, Casemiro, Sergio Ramos şi Keylor Navas. De partea cealaltă, nemţii folosesc formula de bază în încercarea de a merge în Europa League.


Meci între două nume mari în fotbalul european, dar ambele sunt într-un moment nefast, cu evoluţii mult sub potenţial. Aceste evoluţii s-au văzut mai pregnant în competiţia de anduranţă, campionatul, dar au avut urmări şi în Champions League (VEZI CLASAMENTUL FINAL), pentru că Real nu va câştiga, ca de obicei, grupa, iar Borussia nu a avut niciodată un asemenea parcurs ruşinos, doar 2 puncte, ambele din dubla cu Apoel Nicosia!

Cum Real Madrid este în situaţie neobişnuit de rea în campionat, este foarte probabil ca Zinedine Zidane să bage multe rezerve, deşi Cristiano Ronaldo, care are ca obiectiv Balonul de Aur, vrea să impresioneze până în ultima clipă, mai ales după ce publicaţia France Football, cea care acordă trofeul, a publicat o copertă cu Leo Messi învingător!

Real Madrid - Dortmund LIVE STREAM Liga Campionilor. Borussia nu a învins la Madrid

Real Madrid - Dortmund LIVE STREAM Liga Campionilor. Borussia are şi ea destule probleme de lot, fiind indisponibili Gotze, Reus, Rode, Larsen şi Phillip. Iar cu starul echipei, atacantul gabonez Aubameyang relaţiile sunt cam încordate, jucătorul dorind să plece în urma acestor neînţelegeri.

Real Madrid - Dortmund LIVE STREAM Liga Campionilor. În Germania a învins Real cu 3-1. Între cele două echipe există numeroase confruntări. La Madrid au fost cinci, cu trei succese pentru Real şi două egaluri. Chiar în ediţia precedentă, atât la Madrid, cât şi la Dortmund s-a înregistrat acelaşi scor: 2-2.