Fotbal international

VIDEO Real Madrid-Barcelona 2-3! Catalanii câştigă El Clasico de Miami! Messi şi Asensio, SUPER reuşite! Pique, omul decisiv! Vezi AICI toate golurile

UPDATE, ora 5:10 / FC Barcelona se impune în El Clasico de Miami, scor 3-2, după un meci spectaculos. La Real Madrid nu a evoluat Cristiano Ronaldo, aflat încă în vacanţă, iar Bale a intrat la...
30.07.2017 | 07:32
VIDEO Real MadridBarcelona 23 Catalanii castiga El Clasico de Miami Messi si Asensio SUPER reusite Pique omul decisiv Vezi AICI toate golurile

UPDATE, ora 5:10 / FC Barcelona se impune în El Clasico de Miami, scor 3-2, după un meci spectaculos. La Real Madrid nu a evoluat Cristiano Ronaldo, aflat încă în vacanţă, iar Bale a intrat la pauză. Messi a dat un gol de generic, la fel şi Asensio, după un super contraatac. Neymar, la probabil ultimul său meci pentru Barcelona, a jucat 73 de minute şi a dat două pase decisive.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real. 

UPDATE, ora 04:25 / Neymar centrează perfect pentru Pique, care pune latul şi o readuce pe Barcelona în avantaj.

UPDATE, ora 03:42 / 2-2. Asensio egalează după ce conduce un contraatac spectaculos al lui Real Madrid.

UPDATE, ora 03:20 / 1-2. Kovacic face şi el o fază spectaculoasă. Dribling scurt şi şut perfect de la marginea careului.

UPDATE, ora 03:12 / 0-2. Neymar scoate în centru pentru Suarez, care îi lasă mingea lui Rakitic. Croatul finalizează cu un şut puternic.

UPDATE, ora 03:09 / 0-1. Messi îl driblează senzaţional pe Modric şi deschide scorul cu o minge care trece peste Navas.

Duminică dimineaţă, 30 iulie, de la ora 3:05, ora României, se dispută cel mai tare amical al verii: Real Madrid – FC Barcelona, la Miami. Americanii au organizat meciul în stil SuperBowl şi se aşteaptă la un profit absolut halucinant: 16 milioane de dolari.

Real Madrid – FC Barcelona LIVE VIDEO Miami. 65.000 de oameni sunt aşteptaţi pe Hard Rock Stadium, iar preţurile biletelor au fost între 200 şi 2.000 de dolari. Asta pentru norocoşii care au avut ocazia să prindă bilete în ziua în care au fost puse în vânzare, cu câtev luni în urmă. La sesiunea oficială de revânzare a biletelor, preţul unui bilet ajunge la 10.000 de dolari. Şi nu vorbim despre piaţa neagră! Este totul legal!

Real Madrid – FC Barcelona LIVE VIDEO Miami. Nu numai biletele vor produce un profit de senzaţie. Practic, tot oraşul a fost pregătit special pentru marele eveniment. Fiecare echipă are câte un fan zone, unde se estimează că vor viziona meciul alţi peste 25.000 de oameni. Există un autobuz turistic special pentru El Clasico, la fel cum există un DJ care se ocupă de eveniment. Oraşul este plin de ecrane uriaş pe care rulează cele mai tari faze din El Clasico.

De altfel, şi alegerea oraşului în care se dispută partida a fost pe raţiuni pur economice. Miami este recunoscut ca oraşul în care trăieşte cea mai mare comunitate latino din SUA. Bayfront Park a fost redenumit Casa El Clasico, iar în această zonă au fost deschise numeroase restaurante care au fost decorate special pentru a-i atrage fie pe catalani, fie pe rivalii lor madrileni.

Real Madrid – FC Barcelona LIVE VIDEO Miami. Este de aşteptat ca Zidane şi Ernesto Valverde, antrenorii celor două echipe, să trimită pe teren tot ce au mai bun. Iar tripletele BBC şi MSN sunt gata să se înfrunte. Sergio Ramos şi Toni Kroos sunt cei doi incerţi pentru această partidă, din tabăra celor de la Real Madrid. Dacă în privinţa spaniolului sunt şanse mari să joace din primul minut, este de aşteptat ca mijlocaşul german să fie menajat.

Real Madrid – FC Barcelona LIVE VIDEO Miami. Se întâlnesc de două ori în august

După confruntarea de la Miami, Real Madrid şi FC Barcelona se vor înfrunta şi în Supercupa Spaniei. Se joacă tur / retur, astfel că microbiştii primesc El Clasico de două ori şi în luna august. Manşa tur se joacă pe 13 august, la Barcelona, în timp ce returul este programat trei zile mai târziu, pe 16 august, la Madrid. S-au stabilit, de asemenea, şi datele confruntărilor din campionat dintre cele două echipe. Astfel, se va juca pe Santiago Bernabeu pe 20 decembrie, în etapa a 17-a, în vreme ce meciul retur, de pe Camp Nou, este programat în etapa a 36-a, la începutul lunii mai.

Tags: