Fotbal international

Real Madrid-Girona 4-2 Nebunie pe Bernabeu! Ramos, o nouă „Panenka” într-un meci cu șase goluri. Video

24.01.2019 | 23:57
Real MadridGirona 42 Nebunie pe Bernabeu Ramos o noua Panenka intrun meci cu sase goluri Video

Real Madrid a câștigat cu 4-2 partida jucată pe teren propriu cu Girona, în manșa tur din sferturile de finală ale Cupei Regelui. Catalanii s-au ținut bine peste 60 de minute, madrilenii trăgând din greu pentru a obține victoria.

Sergio Ramos a transformat pentru a șaptea oară în carieră un penalty cu o execuție de tip „Panenka”, spre finalul primei reprize. Tot el a dus-o pe Real spre victorie în minutul 77, când a înscris cu o lovitură de cap. Benzema a stabilit scorul final în minutul 81.

Min. 81 – GOOOOOL REAL MADRID! Benzema marchează

Min. 77 – GOOOOOOL REAL MADRID! Sergio Ramos înscrie din nou, de această dată cu o lovitură de cap

Min. 66 – GOOOOOL GIRONA! Granell înscrie din penalty

Min. 42 – GOOOOOL REAL MADRID! Ramos înscrie din penalty cu ajutorul unei „scărițe”

Min. 18 – GOOOOOOL REAL MADRID! Lucas egalează pentru gazde

Min. 7 – GOOOOOOL GIRONA! Lozano deschide scorul

Min. 1 – A început meciul

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Real Madrid - Girona
Echipele de start Real Madrid – Girona

Partida Real Madrid – Girona se joacă joi, 24 ianuarie, de la ora 22:30,  în cadrul manșei tur a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei. Miercuri, marele rival al galacticilor și liderul Primerei Division, FC Barcelona, a cedat cu 2-0 pe terenul lui FC Sevilla și va avea o misiune teribil de grea să întoarcă soarta calificării la returul de pe Nou Camp. Dacă va trece de Girona, Real Madrid va deveni principala favorită la câștigarea trofeului, cu condiția ca Barca să fie eliminată.

Real Madrida trecut în optimi de Leganes, adversarul din Madrid care i-a blocat calea în ediția precedentă în sferturi. De fapt, sferturile de finală par a fi devenit un blestem pentru Real Madrid, pentru că în ultimele patru sezoane galacticii s-au oprit de fiecare dată în această fază a competiției. Girona se află în cădere liberă, fiind fără o victorie din 25 noiembrie anul trecut și ajungând în La Liga de pe locul 5 la patru puncte de zona retrogradării.

Real Madrid – Girona LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Meciul Real Madrid – Girona are loc joi, 24 ianuarie, de la ora 22:30, pe stadionul Santiago Bernabeu. Cum Real se află la mare distanță de FC Barcelona în campionat Cupa devine un obiectiv primordial pe plan intern. Partida nu va putea fi însă vizionată în România pe nici un post de televiziune. Puteți avea cele mai importante detalii, urmărind în format LIVE VIDEO desfășurarea întâlnii dacă veți accesa site-ul FANATIK.RO.

Santiago Solari continuă să aibă mari probleme de lot

În vederea acestui meci Santiago Solari are în continuare probleme de efectiv destul de serioase și acestea se reflectă în special în compartimentul median și în atac. În poartă a revenit belgianul Thibaut Courtois, rezerva sa, Keylor Navas fiind el cel accidentat acum. În apărare Carvajal are liber și cei patru vor fi Odriazola – Nacho – Sergio Ramos – Marcelo. La mijloc nu va fi folosit nici Balonul de Aur 2018, croatul Luka Modric. Cei trei vor fi Ceballos, Casemiro și Valverde, iar în atac Karim Benzema și dacă ar vrea să se odihnească nu are cum, jucând 31 din cele 33 de partide ale lui Real în toate competițiile în acest sezon.

Real Madrid - Girona. Alt jucător care nu ia pauză este căpitanul Sergio Ramos
Real Madrid – Girona. Alt jucător care nu ia pauză este căpitanul Sergio Ramos

Asta pentru că lipsesc în continuare Gareth Bale și Marcos Asensio. În schimb, pe bancă vor fi Llorente și Toni Kroos, refăcuți. Lângă Benzema vor juca Lucas Vasquez și Vinicius Junior. Cu toate aceste absențe semnificative Real Madrid are 1,35 la victorie, oaspeții primind între 8,50 și 9,00, iar egalul are cotă 5,50.