Fotbal international

Real Madrid, o nouă ofertă pentru Eden Hazard. Suma colosală pusă în joc de spanioli

12.08.2018 | 23:24
Real Madrid o noua oferta pentru Eden Hazard Suma colosala pusa in joc de spanioli

Conform cotidianului italian Gazzetta dello Sport, Real Madrid a făcut o nouă ofertă pentru Eden Hazard. Este una cu adevărat colosală, care se apropie foarte mult de recordul mondial în materie de mercato, Neymar la PSG în vara lui 2017, 222 de milioane de euro. Oferta madrilenilor este de 215 milioane de euro, sumă care poate să îl convingă pe patronul rus al londonezilor, Roman Abramovici, să accepte şi să se despartă de cel mai bun jucător din lot.

Antrenorul Maurizio Sarri a purtat o lungă discuţie cu belgianul, încercând să îi explice proiectele sale şi să îl determine să continue pe Stamford Bridge. Deocamdată, Hazard s-a aflat pe teren la primul meci din noul sezon din Premier League, câştigat net de Chelsea cu 3-0 la Huddersfield. Însă este ştiut faptul că el îşi doreşte această mare provocare a carierei, transferul la Real Madrid.

Real Madrid, o nouă ofertă pentru Eden Hazard. Totul se va decide în următoarele zile

Deja cel mai bun prieten al său, portarul Thibaut Courtois, cu care a fost coleg la Chelsea, a devenit “galactic” şi ambii şi-ar dori enorm să continue împreună, de această dată pe Santiago Bernabeu. Sarri a anunţat conducerea lui Chelsea că din punctul său de vedere Hazard este un jucător cheie în strategia sa, însă ştie foarte bine că declaraţiile sale nu pot avea nici un efect, pentru că dacă Abramovici va da undă verde mutării antrenorul nu va putea face nimic pentru a opri plecarea.

Singura problemă pentru englezi este faptul că în Premier League perioada de mercato s-a terminat pe 9 august şi nu va putea aduce un alt jucător în locul lui Hazard până la iarnă, ceea ce poate însemna o mare piedică pentru obiectivul din acest sezon, care este minim un loc de Champions League, după ce sezonul trecut, după mulţi ani, Chelsea a terminat în afara Top 4.

Hazard, decisiv pentru Belgia la Mondialul din Rusia

Eden Hazard este la această oră unul dintre primii cinci jucători din Europa, făcând un turneu final de Campionat Mondial în Rusia la parametri maximi. Cu un Hazard absolut irezistibil, declarat omul finalei mici, Belgia a depăşit Anglia cu 2-0 şi a obţinut pentru prima dată, în istoria participărilor la Campionatul Mondial locul 3 şi medaliile de bronz.

Real Madrid, o nouă ofertă pentru Eden Hazard. Belgianul îşi doreşte să ajungă la Real, dar pentru Chelsea ar fi o mare lovitură
Real Madrid, o nouă ofertă pentru Eden Hazard. Belgianul îşi doreşte să ajungă la Real

De operaţiunea Hazard depinde şi un alt transfer. Cel al jucătorului declarat Balonul de Aur al Campionatului Mondial croatul Luka Modric. Real l-a momit să rămână prin mărirea salariului la 10 milioane euro, însă jucătorul nu mai are multă tragere de inimă, la 32 de ani, să mai rămână la Madrid şi pare foarte atras de varianta Inter.

Şi viitorul lui Luka Modric depinde de această mutare

Dacă Hazard va ajunge sub comanda lui Julen Lopetegui atunci şi porţile transferului lui Luka Modric la Inter se vor deschide larg şi toată lumea va fi mulţumită, cu excepţia lui Maurizio Sarri, carear primi o mare lovitură în ambiţia sa de a avea un de debut la Chelsea cu rezultate foarte bune.

Suma de 215 milioane sună periculos de tentant pentru Abramovici şi antrenorul italian este pur şi simplu doar un observator al posibilelor negocieri, fără a putea interveni într-un fel, de a stopa mutarea lui Hazard. Oricum, săptămâna urmăoare va fi decisvă pentru operaţiunea Hazard.