Fotbal international

Real Madrid pregătește o ofertă-record pentru Harry Kane în această iarnă

04.10.2018 | 21:20
Real Madrid pregateste o ofertarecord pentru Harry Kane in aceasta iarna

Real Madrid traversează una dintre cele mai slabe perioade la nivel ofensiv din ultimii ani, echipa lui Julen Lopetegui fiind fără gol marcat în ultimele trei meciuri. E la 177 de minute distanță de cea mai neagră serie din toată istoria clubului.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus se pare că a contat mai mult decât madrilenii s-ar fi așteptat. Aceștia au preferat să continue cu Bale, Benzema și Asensio în ofensivă, aducându-l ulterior și pe Mariano Diaz de la Lyon, căruia i-au dat numărul 7.

Real Madrid pregătește o ofertă-record pentru Harry Kane

El Mundo Deportivo anunță că Florentino Perez este pregătit să facă o ofertă-record pentru Harry Kane în această iarnă, fără a dezvălui însă și suma. Cel mai scump transfer din istorie la ora actuală este cel al lui Neymar de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro.

Harry Kane a devenit în ultimii trei ani unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa, totul în condițiile în care nu evoluează pentru un club de top. Tottenham este o echipă puternică în Premier League, dar sub Chelsea, Manchester United, Manchester City și Liverpool ca anvergură și posibilități financiare.

În precedentul sezon, Harry Kane a înscris 41 de goluri în 48 de partide. Șapte dintre aceste reușit au venit în Liga Campionilor, acolo unde Tottenham s-a oprit în faza optimilor de finală, învinsă fiind de Juventus. Kane a marcat însă și în acea „dublă”

Englezul a început bine și stagiunea actuală, cu șase goluri înscrise și un assist oferit în nouă jocuri oficiale.

Kane a făcut parte totodată din echipa Angliei care a ajuns până în faza semifinalelor la Mondialul din Rusia, acolo unde s-a văzut învinsă de naționala Croației. Cota de piață a lui Harry Kane în acest moment este de 150 de milioane de euro.