Fotbal international

Real Madrid-Real Sociedad 0-2 în La Liga. Campioana Europei, în genunchi! A şasea înfrângere în Spania

06.01.2019 | 21:22
Real MadridReal Sociedad 02 in La Liga Campioana Europei in genunchi A sasea infrangere in Spania
ADVERTISEMENT

Real Madrid – Real Sociedad 0-2 s-a jucat în etapa a 18-a din La Liga. Madrilenii au ajuns la cea de-a şasea înfrângere în campionat şi rămân pe locul cinci în campionat. Din minutul 61, formaţia antrenată de Santiago Solari a jucat în zece după ce Lucas Vazguez a fost eliminat. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 83 / GOOOOOL Real Sociedad! Ruben Pardo a înscris cu o lovitură de cap.

Min. 61 / Lucas Vazquez a fost eliminat.

Min. 3 / GOOOOOOL Real Sociedad! Willian Jose a deschis scor din penalty.

UPDATE, ora 19:00 / A început meciul Real Madrid – Real Sociedad.


În clasamentul din La Liga, după consumarea a 17 runde, mai sunt două până la finalul turului, FC Barcelona ocupă primul loc, având 37 de puncte, iar Real Madrid se află abia pe poziţia a patra, la şapte lungimi în urmă. În meciul restanţă jucat zilele trecute la Villarreal, ca urmare a faptului că a participat la CM al cluburilor şi a avut jocul amânat, echipa lui Solari nu a izbutit decât un rezultat de egalitate, 2-2 şi astfel a mai pierdut două puncte în răzzboiul cu catalanii.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Real Sociedad Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Partida Real Madrid – Real Sociedad se dispută duminică, 6 ianuarie, cu începere de la ora 19:30 în etapa a 18-a din La Liga. Este primul meci pe teren propriu pentru galactici în 2019, care s-au despărţit anul trecut de fani pe Santiago Bernabeu cu o victorie chinuită, 1-0, în faţa lui Rayo Vallecano, una dintre codaşele Ligii. Jocul va fi transmis în direct în România pe canalele Digi Sport 1 şi Telekom Sport 1, dar va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO inclusiv pe site-ul FANATIK.RO.

Real Madrid – Real Sociedad La Liga. Ultimele 12 meciuri pe Bernabeu au avut multe goluri

Real Madrid nu a mai pierdut acasă în faţa bascilor din 2004, când aceştia s-au impus cu 4-1 şi în ultimele 12 meciuri jucate pe Bernabeu a făcut mereu scor, marcând minim patru goluri. Au fost partide şi cu şase sau şapte goluri. La acest meci Santiago Solari are defensiva şi mijlocul complet, fără nici o indisponibilitate, însă va trebui să improvizeze în atac.

ADVERTISEMENT

La Liga LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Nu vor evolua din motive medicale Marcos Asensio, Gareth Bale şi Marcos Llorente, mijlocaşul care s-a remarcat prin evoluţiile de la CM al cluburilor. În acest fel linia de trei din atac va fi formată din Lucas Vasquez-Karim Benzema şi Isco, revenit în prima echipă doar ca urmare a indisponibilităţilor existente în acest compartiment. Cota la victorie pentru Real Madrid este de 1,33, iar a oaspeţilor de 9,00, în timp ce egalul a primit valoarea de 5,60.