Fotbal international

Real Madrid s-a mai despărţit de încă un jucător. Cine a plecat după umilinţa cu Atletico

27.07.2019 | 16:06
Real Madrid sa mai despartit de inca un jucator Cine a plecat dupa umilinta cu Atletico

Real Madrid s-a mai despărţit de încă un jucător după umilinţa suferită la New Jersey, în cadrul International Champions Cup, în faţa rivalei concitadine Atletico cu neverosimilul scor de 7-3. Un jucător din apărarea şi aşa destul de şifonată a albilor a decis să meargă în Premier League sub formă de împrumut pentru un sezon.

Real Madrid s-a despărțit de fundașul Jesus Vallejo

Este vorba de fundaşul central Jesus Vallejo, care avea şanse reduse să se regăsească pe foaia de joc în planurile lui Zinedine Zidane şi care a acceptat propunerea venită de la Wolverhampton Wanderers, echipă cu care va juca în Premier League şi în Europa League, acolo unde lupii au ca obiectiv calificarea în grupe, ei intrînd în competiţie în turul 2 preliminar.

Jesus Vallejo are 22 de ani şi este din Zaragoza, de unde a venit la Real Madrid în 2016, pentru 8 milioane euro. A semnat pentru şase sezoane, dar a jucat doar 12 meciuri pentru los merengues, fiind mai mereu împrumutat, când înapoi la Zaragoza, în Segunda Division iar în 2017 a jucat ca titular, tot sub formă de împrumut, în Bundesliga, la Eintracht Frankfurt, club de unde a sosit în vară la Madrid atacantul Luka Jovic.

Real Madrid l-a cedat pe Vallejo, iar la echipa din Premier League vine și atacantul italian de la Milan, Patrick Cutrone

Și atacantul italian Patrick Cutrone a semnat cu Wolves

Nu se menţionează dacă Wolverhampton are şi drept de a-l transfera definitv vara viitoare pe internaţionalul spaniol de tineret, câştigător acum al titlului european la competiţia la care România a ajuns până în semifinale. Oricum, pentru Vallejo este o bună șansă de a juca în mod constant față de lustruitul băncii sau statul în tribună la Real Madrid. De la Real au mai plecat deja în această vară Marcos Llorente la Atletico Madrid, 40 de milioane euro, Raul de Tomas la Benfica, 20 de milioane și Meteo Kovacic la Chelsea, 40 de milioane.

Tot la Wolves mai vine un alt jucător de națională U21, dar din Italia. Este vorba de unul dintre puținii jucători din curtea lui AC Milan, atacantul Patrick Cutrone, care a decis să spună da ofertei din Premier League, iar Milan va încasa pentru talentatul jucător suma de 18 milioane euro. Suporterii rossonerilor nu au primit bine vestea, dar i-au urat deja succes lui Cutrone la noua sa echipă.