ADVERTISEMENT
Sporturi

Record total pentru o partidă de tenis! 42.000 de oameni au urmărit meciul demonstrativ dintre Federer și Zverev. VIDEO

| 24.11.2019 | 11:15
Record total pentru o partidă de tenis! 42.000 de oameni au urmărit meciul demonstrativ dintre Federer și Zverev. VIDEO
Federer și Zverev. Sursă foto: twitter

Meciul de tenis demonstrativ dintre Roger Federer și Alexander Zverev din Mexic a fost urmărit din tribune de peste 42.000 de oameni. Partida a fost câștigată de elvețian cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, dar rezultatul a fost mai puțin important pentru fanii veniți să urmărească spectacolul.

ADVERTISEMENT

Record total la meciul demonstrativ de tenis dintre Federer și Zverev

Partida demonstrativă de tenis dintre Roger Federer și Alexander Zverev s-a disputat pe „Plaza de Toros”, un stadion construit în urmă cu 70 de ani pentru luptele cu tauri, dar care a fost transformată special pentru confruntarea dintre cei doi jucători de tenis.

Inițial, Roger Federer trebuia să joace meciul în compania argentinianului Juan Martin Del Potro, dar nu s-a refăcut la timp, în urma unei accidentări suferite, și a fost înlocuit de Zverev pentru turneul sud-american.

ADVERTISEMENT

Prima apariție a lui Federer în Mexic

Roger Federer a fost la prima vizită în Mexic, iar interesul fanilor a fost foarte mare pentru a-l întâlni pe unul dintre cei mai buni jucători de tenis din istorie. Meciul dintre el și Zverev a oferit mai multe momente spectaculoase, iar publicul a fost fermecat de execuțiile oferite de cei doi.

Chiar dacă fotbalul este cel mai urmărit sport din Mexic, partida demonstrativă de tenis dintre Federer și Zverev a întrecut orice așteptări și a atins un număr mare de fani care au venit la stadion, care poate concura fără probleme cu meciurile de fotbal mexicane.

ADVERTISEMENT
  • 38 de ani a împlinit Roger Federee pe 8 august
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!