Fotbal international

Red Bull a produs surpriza în Malaysia! Ce loc a ocupat Hamilton

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al Malaysiei, disputat pe circuitul de la Sepang, a 15-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Verstappen, care ieri a...
01.10.2017 | 12:46
Red Bull a produs surpriza in Malaysia Ce loc a ocupat Hamilton

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al Malaysiei, disputat pe circuitul de la Sepang, a 15-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Verstappen, care ieri a împlinit 20 de ani, se află la al doilea succes în Formula 1, după ce s-a impus la Marele Premiu al Spaniei din 2016. Australianul Daniel Ricciardo a completat ziua bună a celor de la Red Bull şi a încheiat la Sepang pe ultima treaptă a podiumului.

Campionul mondial en-titre şi liderul la zi al clasamentului general, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), a terminat pe poziţia secundă în Malaysia şi şi-a mărit avansul faţă de germanul Sebastian Vettel (Ferrari), care a încheiat al patrulea după ce a plecat de pe ultima linie a grilei de start. Al doilea pilot de la Mercedes, finlandezul Valtteri Bottas, a încheiat pe poziţia a cincea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Red Bull şi-a consolidat locul 3 în clasamentul constructorilor

Al doilea pe grila de start, finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari) nu a putut lua startul din cauza unei probleme tehnice. În clasamentul general al piloţilor, Hamilton are 281 de puncte şi s-a distanţat la 34 de puncte de Vettel. Pe locurile următoarea se situează Bottas, cu 222 de puncte, Ricciardo cu 177 de puncte, Raikkonen cu 138 de puncte, şi Verstappen cu 93 de puncte.

În urma punctelor obţinute de Verstappen şi Ricciardo la Marele Premiu al Malaysiei, Red Bull şi-a consolidat poziţia a treia în clasamentul constructorilor, având acum 270 de puncte. Pe Primele două locuri la constructori se află Mercedes, cu 503 puncte şi Ferrari, cu 385 de puncte. Următoarea etapă, Marele Premiu al Japoniei, va avea loc la 9 octombrie, pe circuitul de la Suzuka.

Tags: