Fotbal intern

Reda Jaadi, noul transfer făcut de Dinamo! Mijlocaşul a fost ultima dată la Royal Antwerp. “Poate juca al doilea vârf!” Foto

11.01.2019 | 16:20
Luana Rednic şi Reda Jaadi, noul transfer făcut de Dinamo

Reda Jaadi este noul transfer făcut de Dinamo Bucureşti în această iarnă, iar anunţul oficial a fost făcut de site-ul oficial al clubului din “Ştefan cel Mare”. Echipa antrenată de Mircea Rednic a ajuns la un acord cu Royal Antwerp FC pentru transferul definitiv al mijlocaşului belgian în vârstă de 23 de ani.

Mircea Rednic a fost în Belgia la finalul anului 2018 pentru a discuta cu oficialii lui Royal Antwerp FC în legătură cu un viitor transfer al lui Reda Jaadi, iar “Puriul” a reuşit să îi convingă pe belgieni să renunţe la serviciile mijlocaşului care va împlini luna viitoare 24 de ani.

Reda Jaadi este noul transfer făcut de Dinamo

FC Dinamo Bucureşti a anunţat pe pagina oficială de Facebook că Reda Jaadi este noul jucător al echipei din “Ştefan cel Mare”. Mircea Rednic îl cunoştea foarte bine pe mijlocaşul belgian, deoarece acesta s-a format la Standard Liege în perioada în care “Puriul” era antrenorul principal al echipei belgiene.

Reda Jaadi în momentul în care a fost prezentat oficial la Dinamo

Iată anunţul făcut de Dinamo:

“OFICIAL. Reda JAADI la Dinamo

FC Dinamo București și Royal Antwerp FC au ajuns la acord pentru transferul definitiv al mijlocașului belgian Reda Jaadi la clubul din Ștefan cel Mare.
Format la Standard Liege chiar în perioada în care Mircea Rednic era antrenorul principal al echipei belgiene, Reda Jaadi a mai evoluat în carieră pentru Dessel Sport, Vise, Mechelen și Royal Antwerp.
Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului dinamovist în cantonamentul programat în Antalya până în 25 ianuarie.

20 de meciuri a adunat Jaadi pentru Antwerp, sezonul trecut, în prima ligă a campionatului belgian, marcând două goluri. În prima parte a acestui sezon a evoluat doar în partida Antwerp vs Waasland-Beveren, scor 0-2, în luna decembrie a anului trecut.

24 de ani va împlini Jaadi, luna viitoare, pe 14 februarie. Internațional de juniori, Jaadi a jucat pentru reprezentativele U18 și U17 ale Belgiei.

6 este numărul echipelor din cariera lui Reda Jaadi: Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen, Royal Antwerp și, de astăzi, DINAMO BUCUREȘTI”, apare pe pagina de Facebook a lui Dinamo.

  • “Are ambiție mare, șut la poartă, eu cred că are posibilitatea să crească la Dinamo. Are capacitate de efort foarte mare, are și voință, plus un egoism pozitiv pentru un jucător de atac. Poate juca și al doilea vârf, este polivalent” – Ladislau Boloni, antrenor Royal Antrewerp
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri