Fotbal intern

Reda Jaadi se luptă cu un fotbalist de la AS Monaco pentru un premiu în Belgia! Cum îl pot vota fanii lui Dinamo

20.03.2019 | 22:57
Reda Jaadi se lupta cu un fotbalist de la AS Monaco pentru un premiu in Belgia Cum il pot vota fanii lui Dinamo

Reda Jaadi se luptă cu un fotbalist de la AS Monaco pentru un premiu important în Belgia. Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani transferat de Dinamo, în iarnă, de la Royal Antwerp ar putea să câştige premiul de cel mai valoros sportiv balgiano-marocan al anului 2019.

Reda Jaadi se luptă cu un fotbalist de la AS Monaco pentru un premiu în Belgia: “Pentru mine e important să joc bine la Dinamo”

Reda Jaadi se luptă cu Nacer Chaldli, fotbalist de la AS Monaco, pentru premiul de cel mai valoros sportiv belgiano-marocan al anului 2019. “Am fost nominalizat la acest titlu, dar am o concurență solidă, pe Nacer Chaldli, care știți la ce nivel joacă. Pentru mine cel mai important e să joc cât mai bine la Dinamo”, a declarat Reda Jaadi pentru site-ul doardinamo.ro.

Fotbalistul lui Dinamo poate fi votat pe site-ul https://be.diwanawards.org/. La aceeaşi categorie mai este nominalizată şi Hind Ben Abdelkader, baschetbalistă care joacă pentru formaţia Hatay BB Antioche, echipă din prima ligă a Turciei.

Reda Jaadi se luptă cu un fotbalist de la AS Monaco pentru un premiu în Belgia. Unde poate fi votat
Reda Jaadi se luptă cu un fotbalist de la AS Monaco pentru un premiu în Belgia. Unde poate fi votat

Reda Jaadi vrea să câştige titlul cu Dinamo

Reda Jaadi a jucat şapte meciuri în actualul sezon din Liga 1 Betano pentru Dinamo Bucureşti, dar nu a reuşit să marcheze niciun gol. Cu toate acestea, fotbalistul de 24 de ani a declarat că vrea să câştige titlul în România cât mai repede posibil şi a susţinut că s-a transferat la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru Mircea Rednic.

“Dacă nu era el, nu aş fi venit. Şi n-o să-l dezamăgesc. În curând va fi fericit că m-a adus. Am venit aici să fiu campion cu Dinamo. Azi poate nu am găsit cea mai bună ”chimie” pe teren, încă mă caut. Dar trebuie să fac asta şi vorbim mai încolo. Fotbalişti mari au fost în situaţia mea. Dar eu sper să ating forma maximă cât mai repede posibil. Sunt un pic frustrat, încă mă caut. Ştiu că sunt capabil de mult mai multe, dar încă caut declicul. Ştiu că totul va fi bine. O să vedeţi. Dar totul începe prin muncă. Trag tare de mine”, spus Reda Jaadi într-un interviu pentru doardinamo.ro.