Fotbal international

Rednic a obținut prima victorie în Arabia Saudită. Al Faisaly – Ohod s-a terminat 2-0. Video

22.09.2018 | 09:47
Rednic a obtinut prima victorie in Arabia Saudita Al Faisaly  Ohod sa terminat 20 Video

Tehnicianul român Mircea Rednic a obținut prima victorie în campionatul din Arabia Saudită. Rednic a avut nevoie de 3 meciuri pe banca tehnică a celor de la Al Faisaly pentru primul succes. Al Faisaly – Ohod s-a terminat 2-0 și echipa antrenată de Rednic ocupă locul 7 în clasament, cu 2 poziții mai jos decât Al Shabab, grupare pregătită de Marius Șumudică.

Un egal și o înfrângere înregistrase Al Faisaly în prima ligă din Arabia Saudită cu Mircea Rednic pe banca tehnică înanite de duelul de pe teren propriu cu Ohod, din runda cu numărul 3 a actualului sezon. Mai mult decât atât, Al Faisaly nu câștigase niciunul din ultimele 7 meciuri, însă Rednic putea să spere, având în vedere că adversara avea un record și mai slab, de 8 meciuri fără victorie.

Al Ansary a ratat o lovitură de la 11 metri pentru Al Faisaly în minutul 28, iar jocul a fost strâns până la pauză. După reluarea jocului, trupa lui Mircea Rednic a preluat controlul și a deschis scorul prin Calderon, în minutul 57. Partida a fost una strânsă până la final, când Al Bishi a făcut 2-0, în minutul 90+2 și a adus prima victorie pentru Al Faisaly în mandatul lui Rednic. Pentru Al Faisaly a jucat și fostul dinamovist Ante Puljic.

Mircea Rednic a obținut prima victorie în Arabia Saudită: Al Faisaly – Ohod 2-0

Tehnicianul român a trimis în teren următorul 11: Malayekah – Al Sahbi, Hawsawi, Puljic, Al Shamrani – Hyland, Al Ansari – Al Bishi, Majrashi, Rogerinho – Calderon. Rezerve: Abdulaziz, Abusabaan, Akpala, Al Bakr, Al Dosari, Al Kassar, Al Monassar, Al Swed, Al Thani.

Victoria obținută împotriva celor de la Ohod a dus echipa antrenată de Mircea Rednic pe locul 7 în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, cu 4 puncte. Al Faisaly se află la 3 puncte în spatele lui Al Shabab, echipă antrenată de celălalt tehnician român din Arabia Saudită, Marius Șumudică. Al Shabab a remizat în runda a 3-a, scor 1-1 cu Al Fateh și e pe locul 5.