Fotbal international

FANATIK confirmat: Reghecampf a semnat cu Al Wasl! Salariu uriaș pentru antrenorul român

29.12.2018 | 19:33
FANATIK confirmat Reghecampf a semnat cu Al Wasl Salariu urias pentru antrenorul roman

Laurențiu Reghecampf nu a stat prea mult timp departe de fotbal. După ce s-a despărțit în condiții avantajoase de Al Wahda, antrenorul român a semnat cu Al Wasl! Așa cum FANATIK a anunțat în urmă cu doar câteva zile, Reghe va avea un salariu fabulos la arabi. Tehnicianul va încasa nu mai puțin de 3,5 milioane de euro pe an, în condițiile în care a semnat pentru doi ani și jumătate.

Nu va fi cea mai ușoară experiență în această zonă pentru Reghecampf. Al Wasl ocupă locul 12 în campionatul din Emiratele Arabe Unite. Formația este prima deasupra liniei retrogradării. Trei victorii a adunat noua echipă a românului, două rezultate de egalitate și nu mai puțin de 8 înfrângeri. Emirates și Al Fujairah sunt singurele echipe cu o situație mai slabă în clasament, în acest moment. Mai mult de atât, în ultimele 5 jocuri din campionat, Al Wasl a luat bătaie de trei ori și a scos două remize.

Reghecampf a semnat cu Al Wasl! Laurentiu Reghecampf in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB diputat luni 1 mai 2017 pe Arena Nationala din Bucuresti in cadrul play off-ului Ligii 1 Orange. Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Laurentțu Reghecampf a antrenat-o pe Al Wahda în campionatul din Emiratele Arabe Unite

Reghecampf a semnat cu Al Wasl!

Oh Ban Suk din Coreea de Sud și trei brazilieni, Fabio, Lima și Caio sunt singurii străini din lotul lui Reghecampf. Șeicii i-au dat mână liberă la club și speră acum ca antrenorul să reușească salvarea de la retrogradare. De altfel, tehnicianul și-a făcut un adevărat nume în zona arabă. A câștigat trei trofee cu ultima echipă pregătită, Al Wahda, Cupa Ligii în sezonul 2017-18 şi Supercupa Emiratelor Arabe Unite în 2017 şi 2018. Lucrurile s-au precipitat apoi și Reghe și-a reziliat contractul, dar nu înainte ca arabii să-i vireze 3 milioane de euro în conturi.

Laurențiu Reghecampf a fost dorit și de Gigi Becali după ce patronul FCSB-ului l-a dat afară pe Nicolae Dică. Antrenorul a spus pas din start și i-a transmis latifundiarului din Pipera că are oferte atât din zona arabă, cât și din Germania. Până la urmă, Becali l-a ales pe Mihai Teja, în timp ce Reghecampf a bătut palma cu al Wasl.

  • 20 de puncte sunt între echipa lui Reghecampf, Al Wasl și liderul din Emirate, Al Sharjah