Fotbal international

Reghe, victorie în Cupă, după un meci cu emoţii

Laurenţiu Reghecampf a reuşit să se califice cu Al Wahda în sferturile de finală ale Cupei Preşedintelui, după un meci dramatic, adjudecat în prelungiri.
16.01.2018 | 21:07
Reghe victorie in Cupa dupa un meci cu emotii
ADVERTISEMENT

Continuă seria rezultatelor pozitive pentru fostul antrenor (în două rânduri) al FCSB, Laurenţiu Reghecampf. După ce în campionatul Emiratelor Arabe Unite echipa sa, Al Wahda, ocupă locul secund, cu 26 de puncte, după 12 etape, la două lungimi în spatele liderului Al Ain, tehnicianul român a mai bifat un succes în Cupa Preşedintelui, un fel de Cupă a Emiratelor Arabe Unite.

Al Wahda nu a avut deloc parte de un meci uşor în optimile de finală ale competiţiei. Deşi pornea favorită, prin prisma numărului de puncte şi a locurilor în clasament, adversara Emirates Club, a profitat de faptul că a fost gazdă şi, susţinută de suporteri, a dat o replică mult peste aşteptări. În campionat Emirates ocupă locul 10, primul deasupa liniei de retrogradare, cu 10 puncte.

ADVERTISEMENT

 Merge bine şi în campionat

Scorul s-a deschis abia în minutul 50, când Alakberi a punctat pentru Al Wahda şi se părea că până acolo reuşiseră cei de la Emirates să ţină piept. Însă replica gazdelor a fost promptă şl în minutul 60 tabela a arătat scor egal, gol marcat de Saez. Până la finalul celor 90 dee minute Al Wahda a forţat golul, a ratat trei-patru ocazii, dar şi Emirates a mai avut o bună oportunitate, irosită.

Prelungirile păreau a merge spre un deznodământ pe muche de cuţit, adică spre ghilotina loviturilor de departajare, dar în minutul 113 Reghe a răsuflat uşurat. Al Shehhi a reuşit golul unei calificări de luptă. În acest fel Laurenţiu Reghecampf continuă pe ambele fronturi în Emiratele Arabe Unite. Obiectivul este câştigarea unui trofeu şl tehnicianul român se află în grafic.

ADVERTISEMENT
Tags: