Fotbal international

Reghecampf, o nouă victorie la scor în Emiratele Arabe Unite

09.09.2018 | 22:53
Reghecampf o noua victorie la scor in Emiratele Arabe Unite

Al-Wahda, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a reuşit o victorie cu 3-0 în duelul cu Al Wals, din etapa a 2-a în Cupa Golfului. Formaţia fostului tehnician de la FCSB a reuşit a 4-a victorie consecutivă în debutul noului sezon şi este neînvins în actuala stagiune. Românul a urcat pe primul loc în clasament cu echipa lui şi are toate motivele să sărbătorească

Formaţia antrenorului român a deschis scorul în minutul 5 prin Leonardo şi avea să se desprindă decis înainte finalul primei reprize. Alghassani şi Leonardo aveau să puncteze în minutele 40 şi 44, iar echipa lui Reghecampf şi-a asigurat victoria. Cele două formaţii s-au anihilat perfect în partea a doua, iar scorul a rămas nemodificat până la final. Reghecampf a trimis pe teren mai multe rezerve, dar printre titulari s-au regăsit vedetele Leonardo, Rin-Chang-Woo sau Sebastian Tagliabule, ultimul fiind golgheterul clubului în ultimele sezoane. Argentinianul nu a reuşist să marcheze în acest duel.

Reghecampf, început perfect în noul sezon

Antrenorul român a început excelent sezonul în Emiratele Arabe Unite şi a câştigat Supercupa. Laurențiu Reghecampf a câștigat Supercupa în Emirate după un meci de infarct decis la 11 metri. Echipa pe care o antrenează, Al Wahda, a condus pe Al Ain cu scorul de 3-0, dar s-a văzut egalată pe final de meci. În reprizele de prelungire nu s-a mai întâmplat nimic, astfel că partida a fost decisă la penalty-uri, unde Al Wahda s-a impus. Tehnicianul român a câștigat primul trofeu al sezonului în Emiratele Arabe Unite.

După acest meci,  Laurențiu Reghecampf a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO: „În cariera mea de antrenor este pentru prima dată când am câștigat o finală la 11 metri. Am pierdut altele, dar acum am avut emoții foarte, foarte mari! Ne-am egalat singuri! Am făcut greșeli personale foarte mari. Probabil datorită diferenței clare în favoarea noastră, jucătorii s-au relaxat. Nu-mi venea să cred, dar trebuia să-mi încurajez echipa și să nu le arăt, să nu le transmit în niciun moment emoțiile mele!

În această vară, Laurenţiu Reghecampf a mai luat un român la Al Wahda. Fostul antrenor de la FCSB a încercat iniţial să-l aducă în Emirate pe fostul său colaborator Thomas Neubert, însă clauza de reziliere pe care acesta o are la Levski Sofia nu i-a permis. Reghe l-a adus la Al Wahda pe Bogdan Merişeanu, preparator fizic ce a lucrat alături de Daniel Isăilă la echipa naţională de tineret a României. Supercupa Emiratelor Arabe Unite este primul trofeu cucerit de Reghecampf în actualul sezon.

Reghecampf, o nouă victorie la scor în Emiratele Arabe Unite
Reghecampf, o nouă victorie la scor în Emiratele Arabe Unite

Deși a plecat din Europa, fostul antrenor al roș albaștrilor a rămas un tehnician căutat. Reghe a avut o pauză competițională destul de agitată în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul lui Al Wahda a lăsat o impresie destul de bună după primul sezon şi aproape imediat au început să apară propunerile. Astfel, pe masa antrenorului au ajuns mai multe oferte atât din Europa, cât şi din zona arabă.

600.000 de euro este bonusul pe care l-a încasat Reghecampf, conform informațiilor FANATIK.RO, după ce a luat cu Al Wahda Supercupa Emiratelor în fața mult mai titratei Al Ain