Fotbal international

Reghe îl vrea pe Stanciu la arabi. “Am vorbit deja cu Anamaria”

Noul antrenor al echipei saudite Al Wahda, Laurenţiu Reghecampf, încearcă să-şi facă echipă competitivă, iar pentru aceasta, prtima ţintă pe piaţa transferurilor este un jucător pe care...
08.07.2017 | 12:51
Reghe il vrea pe Stanciu la arabi Am vorbit deja cu Anamaria

Noul antrenor al echipei saudite Al Wahda, Laurenţiu Reghecampf, încearcă să-şi facă echipă competitivă, iar pentru aceasta, prtima ţintă pe piaţa transferurilor este un jucător pe care l-a mai pregătit în carieră şi la Steaua. Este vorba despre internaţionalul Nicolae Stanciu, care l-ar putea ajuta pe Reghe să-şi îndeplinească obiectivul prevăzut în contractul de un an cu Al Wahda şi anume cucerirea titlului în Arabia Saudită.

Preşedintele clubului, Jamas Al Hosani, i-a dat mână liberă lui Reghecampf la achiziţii, deoarece ştie că acesta are experienţă în alegeri şi cunoaşte bine situaţia fotbalului din zona Golfului, după experienţa de la Al Hilal. “Laurenţiu Reghecampf este un antrenor tânăr şi foarte eficient, se pliază perfect pe strategia noastră pentru sezonul viitor”, afirma, la momentul semnării contractului, şeful grupării saudite.

Mijlocaşul de 24 de ani al lui Anderlecht a confirmat în cotidianul belgian “La Derniere Heure” oferta primită de la fostul său antrenor de la FCSB, dar nu pare dispus să-i părăsească pe violeţi în această vară, unde doreşte să devină un jucător de bază. “Am vorbit cu agentul meu, Anamaria Prodan, şi mi-a spus că Reghecampf mă doreşte la Al Wahda. Mai mult nu ştiu şi nici nu mă interesează. Eu i-am zis că sunt fericit la Anderlecht şi vreau să mă impun aici”, a declarat Stanciu.

De-a lungul carierei, Stanciu a mai jucat la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui şi FCSB. Anderlecht l-a cumpărat în vara lui 2016 pentru 9,8 milioane de euro. Pentru belgieni, internaţionalul român a jucat 38 de meciuri şi a marcat 8 goluri, oferind şi 8 pase de gol.

5.500.000 € este cota lui Stanciu, potrivit transfermarkt.de