Fotbal international

Reghecampf și-a dus jucătorii la rafting în Austria. Foto

14.08.2018 | 16:13
Reghecampf sia dus jucatorii la rafting in Austria Foto

Laurențiu Reghecampf și-a dus jucătorii la rafting în Austria. Tehnicianul român a avut o pauză competițională destul de agitată în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul a fost convins să rămână după ce conducerea i-a transmis că nici măcar nu vrea să audă de o eventuală despărțire. Reghecampf și-a dus jucătorii în cantonament în Austria, iar după ce au termninat stagiul de pregătire, au mers împreună să facă rafting pe un râu din apropiere. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Tehnicianul lui Al Wahda și-a dus jucătorii în vacanță, nu înainte ca aceștia să treacă printr-un stagiu de pregătire foarte solicitant în Austria. Fostul antrenor al FCSB-ului și-a dus elevii la rafitng, pe un râu din imediata apropiere a locului în care s-au aflat în cantonament.

Reghecampf și-a dus jucătorii la rafting în Austria
Reghecampf și-a dus jucătorii la rafting în Austria

Reghecampf și-a dus jucătorii la rafting în Austria

Deși a plecat din Europa, fostul antrenor al roș albaștrilor a rămas un tehnician căutat. Reghe a avut o pauză competițională destul de agitată în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul lui Al Wahda a lăsat o impresie destul de bună după primul sezon şi aproape imediat au început să apară propunerile. Astfel, pe masa antrenorului au ajuns mai multe oferte atât din Europa, cât şi din zona arabă.

N-a durat mult și şeicii echipei Al Wahda au intervenit. Antrenorul a fost convins să rămână după ce conducerea i-a transmis că nici măcar nu vrea să audă de o eventuală despărțire. Șefii i-au zis antrenorului român că pentru cei care dau bani la echipă nu există în acest moment altă variantă.  După ce a câștigat două trofee în ultimul sezon pentru Al Wahda, Laurențiu Reghecampf este foarte bine văzut de șeici.

Reghecampf și-a dus jucătorii la rafting
Reghecampf și-a dus jucătorii la rafting

Laurenţiu Reghecampf nu îi vrea locul lui Dică

Laurențiu Reghecampf a semnat un contract cu Al Wahda în vara lui 2017. Inițial, înţelegerea era de 125.000 de euro pe lună, de trei ori mai mult decât la FCSB, dar şi bonusuri de performanţă. În decembrie 2017, șefii echipei din Emirate  au decis să-i prelungească contractul, datorită performanţelor excelente, şi să îi ofere şi o mărire de salariu. Reghecampf va rămâne astfel la Al Wahda până în anul 2020.

“Reghe” susţie că a evitat să vorbească despre FCSB, întrucât nu a vrut să se interpreteze: “Mă simt foarte bine în Emirate, nu am nicio intenție să mă întorc în România. Nu am vrut nici măcar să mai vorbesc despre Steaua în ultimul timp pentru că tot ce zic se interpretează. Acolo exista un antrenor care muncește foarte bine, planurile mele sunt altele. Vreau să continui aici, să rămân cât mai mult timp în zonă, fie la actualul meu club sau la un altul. Am câștigat două trofee în acest sezon, sper să iau și altele”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Kanal D.