Fotbal intern

Replica lui Devis Mangia după mesajul fanilor din U Craiova – CFR Cluj 0-0: “Dacă cineva vrea, poate să vină în vestiar să vadă”

07.04.2019 | 23:27
Replica lui Devis Mangia dupa mesajul fanilor din U Craiova  CFR Cluj 00 Daca cineva vrea poate sa vina in vestiar sa vada

Fanii Universităţii Craiova au avut un mesaj vulgar la adresa la Devis Mangia în timpul meciului U Craiova – CFR Cluj 0-0, iar antrenorul italian a dat o replică imediat. Oltenii au ratat şansa să se apropie de campioana României, cele două echipe fiind în continuare despărţite de şapte puncte.

Devis Mangia le-a răspuns fanilor după U Craiova – CFR Cluj 0-0

În timpul meciului U Craiova – CFR Cluj 0-0, fanii olteni au avut un mesaj, scris în limba italiană, pentru Devis Mangia. “Devis, fără c*** nu batem pe nimeni”, au scris suporterii, iar replica antrenorului a venit la scurt timp după terminarea partidei din Bănie.

“Nu ştiu cum să traduc ‘cazzimma”. E în napoletană. Dacă cineva vrea, poate să vină în vestiar să vadă sau la antrenamente. Poate nu mă agit eu prea mult pe margine”, a fost replica lui Devis Mangia după U Craiova – CFR Cluj 0-0.

Cum a explicat remiza cu CFR Cluj

Devis Mangia a analizat remiza cu CFR Cluj, care îi îndepărtează pe olteni de lupta la titlu. Antrenorul italian a susţinut că formaţia din Gruia are prima şansă să câştige campionatul şi a explicat motivul pentru care Nuno Rocha nu a fost în lot.

“Sunt şanse mai mici la titlu. Noi trebuie să continuăm munca noastră. CFR are prima şansă la titlu pentru că este pe locul 1. Au jucători cu experienţă, au un antrenor foarte bun şi au prima şansă la titlu. Este normal să fie aşa. Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun pe teren. A fost un meci închis, ca toate meciurile cu CFR Cluj. Ei au fost mai proaspeţi decât noi. Mulţi jucători au fost obosiţi pe final de meci în echipa mea. În prima repriză, am construit, am încercat mai mult. Lui Rocha îi este dificil să joace, în momentul ăsta, în meciurile de acasă. A fost alegerea mea să nu fie în lot. Dar acum noi trebuie să recuperăm cât mai multă energie pentru meciul cu Viitorul”, a mai precizat Devis Mangia.

Tags: