Fotbal international

Drama unui fotbalist de top! „Aş da toţi banii mei ca să fiu iar sănătos! Pentru asta nu există preţ!”

Marco Reus, unul dintre cei mai ghinionişti fotbalişti din ultimii ani, a oferit un interviu pentru revista GQ în care a dezvăluit momentele dificile prin care trece din cauza repetatelor...
05.10.2017 | 17:56
Drama unui fotbalist de top As da toti banii mei ca sa fiu iar sanatos Pentru asta nu exista pret

Marco Reus, unul dintre cei mai ghinionişti fotbalişti din ultimii ani, a oferit un interviu pentru revista GQ în care a dezvăluit momentele dificile prin care trece din cauza repetatelor accidentări. Fotbalistul cumpărat în 2012 de Borussia Dortmund de la Monchengladbach a devenit rapid unul dintre cei mai doriţi jucători din Europa, însă accidentările l-au împiedicat să devină un star în adevăratul sens al cuvântului.

Ultima problemă apărută pentru Marco a fost în finala Cupei Germaniei din sezonul anterior, când a suferit o ruptură a ligamentelor din cauza căreia va lipsi până la finalul anului calendaristic. În ciuda tuturor dramelor, Reus este dispus să revină din nou pe teren şi a vorbit pentru revista GQ despre toate problemele sale: Mi-au dat lacrimile la 2-3 zile după ce m-am accidentat. Mi-am amintit de tot ce am păţit până atunci. Să mă antrenez singur şi să revin unde am fost este cel mai dificil lucru. Este un test mental brutal, deoarece trebuie să faci totul singur”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ar renunţa la toţi banii doar pentru a fi din nou sănătos 100%

„Ca jucător de top câştigi o mulţime de bani, însă uneori sănătatea are un preţ mai mare. Mi-aş da toţi banii pentru a putea să fiu sănătos din nou, să pot să joc din nou la nivel maxim. Să fac ceea ce iubesc: să joc fotbal”, a fost „strigătul” de disperare al lui Marco Reus. Neamţul a ratat şi Campionatul Mondial din Brazilia, în 2014, din cauza accidentărilor, competiţie la care Germania a devenit campioana lumii.

Mijlocaşul Borussiei a vorbit deschis şi despre tentaţia unui transfer în afara Germaniei în 2019, an în care devine jucător liber de contract, dezvăluind că sunt echipe interesate de serviciile sale, chiar dacă împlineşte vara viitoare 30 de ani: Sunt  patru sau cinci echipe importante interesate de mine. Pe 31 mai anul viitor fac 30 de ani. Ar putea să fie ultimul meu contract şi ultima mea şansă să încerc o experienţă nouă. Sincer, nu ştiu deocamdată unde voi ajunge, dar acum sunt fericit la Dortmund şi nu mă gândesc la ceea ce o să fie în 2019. Dar, desigur, va veni şi ziua în care mă voi aşeza şi voi lua o decizie”.

Tags: