Fotbal intern

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj dacă pierde Conceicao și meciul cu FCSB? Mureşan îl vrea: “În mod cert”

16.09.2018 | 13:47
Revine Dan Petrescu la CFR Cluj daca pierde Conceicao si meciul cu FCSB Muresan il vrea In mod cert

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj? Este întrebarea la care oficialul clubului din Gruia, Iuliu Mureşan, a fost pus să răspundă. Acesta a declarat că în acest moment echipa este pregătită de Antonio Conceicao şi că portughezul nu are postul condiţionat de rezultatul meciului cu FCSB, apoi a replicat că în cazul în care s-ar mai pune problema unei reîntoarceri a “Bursucului” la CFR Cluj el ar fi 100% de acord.

“În mod cert da, 100% fără nicio ezitare. E foarte bun, un om care gestiona foarte bine toate probleme, nu era nevoie de nimic la echipă. Se descurca el cu băieţii extraordinar. Antrenorii trebuie lăsaţi. Cu Edi am avut o relaţie foarte bună, nu eu l-am schimbat şi nu am avut nicio contribuţie la decizia de a-l schimba. Am avut discuţii cu el şi când a plecat”, a spus Iuliu Mureşan la un post de televiziune.

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj?

O eventuală reinstalare a lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor este de luat în calcul acum, când deşi Conceicao este reasigurat că nu va pleca, situaţia stă cu totul diferit. Clubul din Gruia s-a gândit la demiterea portughezului încă de la dubla cu Dudelange, din play-off-ul Europa League. Nici situaţia lui Petrescu nu este una roz în China, acolo unde este ca şi retrogradat cu Guizhou Zhicheng, echipă la care a plecat chiar după perioada CFR Cluj. Echipa antrenată acum de Dan Petrescu este pe ultimul loc în Superliga Chineză, la 7 puncte distanță de primul loc care asigură rămânerea pe prima scenă a fotbalului din China. Clubul are doar două victorii cu Petrescu pe bancă.

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj. Antrenorul Dan Petrescu în meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş din etapa a XVI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe Stadion Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, duminică, 29 octombrie 2017.
Revine Dan Petrescu la CFR Cluj. Antrenorul Dan Petrescu în meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş din etapa a XVI-a a Ligii 1 Betano

Actualul antrenor de la CFR Cluj, portughezul Antonio Conceicao, a dat de înţeles că ar putea pleca de la club după partida cu FCSB: “Sunt lucruri despre care s-ar putea să doresc să discut pe viitor, dar nu în acest moment! Nu mă deranjează deloc ceea ce apare în presă, eu sunt liniștit pentru că știu cât am muncit cu această echipă. Am un trecut în România, iar trecutul vorbește de la sine, nu mă interesează speculațiile din mass-media! Sunt multe persoane din conducere care au pregătit această etapă a CFR-ului, eu am venit în timpul sezonului. Nu vreau să comentez declarațiile (n.r. lui Vasile Miriuță), cuvintele lui sunt 100% responsabilitatea sa”.

Iuliu Mureşan a mai discutat şi despre alte aspecte, nu doar de CFR Cluj. Preşedintele echipei din Gruia a abordat situaţia lui Denis Alibec, atacantul care pare să-şi revină la Astra odată cu venirea la echipă a lui Gheorghe Mulţescu, şi spune că se bucură de faptul că fostul atacant de la FCSB este în revenire de formă: “M-a bucurat revenirea lui Alibec, întotdeauna l-am apreciat. Şi pe el, şi pe Budescu. Dinamo e o echipă mai tânără, care încă plăteşte tribut la nişte lucruri din trecut, precum tinereţea lotului şi aşa mai departe”, a mai spus Mureşan.