Revine spectacolul din UCL! Ei sunt jucătorii free cu care echipa ta poate câștiga competiția la FootballCoin!

08.04.2019 | 17:29
Revine spectacolul din UCL Ei sunt jucatorii free cu care echipa ta poate castiga competitia la FootballCoin

Liga Campionilor îți face săptămâna mai frumoasă! Dacă ești gata de fotbal spectaculos, fă-ți echipa și hai în competiția din FootballCoin dedicată meciurilor de marți și cele de miercuri din sferturile de finală de Champions League.

Liverpool – FC Porto

Klopp: “Porto nu era pe lista dorințelor mele.” Așa a prefațat antrenorul lui Liverpool meciul din sferturile de finală UCL împotriva lui Porto. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 6 ori, de 3 ori meciurile terminându-se egal și de 3 ori cu victoria lui Liverpool, care a și marcat 12 goluri, față de cele 2 înscrise de portughezi. Pentru al doilea an consecutiv, Liverpool se întâlnește cu Porto în Champions League, anul trecut englezii câștigând cu un scor general de 5-0 în optimi.

În timp ce pentru Liverpool este al doilea an la rând în sferturile competiției, FC Porto e pentru prima oară în această fază din sezonul 2014-2015. Portoghezii nu au mai eliminat o formație din Anglia din sezonul 2003-2004, când Porto antrenată de Jose Mourinho elimina Manchester United în optimi. De partea cealaltă, Liverpool a mers mai departe în 10 dintre ultimele 14 sferturi de finală UCL în care au jucat, ei întâlnind și eliminând de două ori rivala lui Porto din campionatul intern, Benfica. Jucătorii lui Klopp sunt neînvinși în 20 de meciuri acasă, ultima înfrângere fiind înregistrată în fața Realului în octombrie 2014.

Pentru echipa ta de football fantasy în Champions League te așteaptă în lista cormoranilor niște jucători free și de calitate și trebuie neapărat să-i menționăm pe cei mai importanți: Trent Alexander-Arnold, jucătorul cu cele mai multe puncte la football fantasy din echipa din Anglia, și portarul Alisson. Englezul Trent are 15 pase cheie pentru Liverpool în meciurile din grupă și cele două din optimi. Stă bine și la capitolul intercepții, cu 13 în 7 meciuri jucate, și la capitolul tackle-uri, executând 18 în acest sezon de UCL. Între buturile cormoranilor este Alisson, cu 178 de puncte la FootballCoin, 20 de intervenții importante pentru echipa lui și 3 clean sheet-uri.

De la Porto îți propunem un jucător de atac foarte eficient în acest sezon de Liga Campionilor. Moussa Marega este free la football fantasy și are în portofoliul acestui sezon de UCL niște cifre incredibile: 6 goluri și 3 assist-uri în 6 meciuri consecutive. Marega a înscris cât Mane și Salah împreună. Și în defensivă poți să mizezi pe unul dintre fotbaliștii lui Porto. Cu 218 puncte în CV la FootballCoin, Felipe este free și are un assist și un gol, înscris în returul cu Galatasaray din grupa UCL.

Tottenham – Manchester City

Rivali și în Premier League, rivali și în Champions League. Povestea rivalității continuă și pe plan european, iar dacă în campionatul englez City are un mare avans față de Spurs, în UCL scenariul e deschis oricărui rezultat. Vor fi înregistrate, totuși, două premiere în meciul de marți. Cele două echipe se întâlnesc pentru prima oară în Champions League, iar Tottenham va juca pentru prima oară pe noul lor stadion într-un campionat european. Să fie oare cu noroc?

Punctul comun al echipelor engleze este că ambele au trecut de formații germane în optimi. Spurs a eliminat Borussia Dortmund după 4-0 la general, în timp ce City a înregistrat cel mai mare scor în Europa, 7-0 în fața lui Schalke acasă, completând scorul din cele două manșe și ajungând la un scor final de 10-2.

Puțini știu că Kieran Trippier a fost jucătorul lui City până în 2012. Ce e mai important de știut este că englezul este free în competițiile FootballCoin. Are un assist în UCL, 11 pase cheie, el reușind să joace doar 3 meciuri din cele 8 ale echipei lui, fiind împiedicat de o accidentare. Lucas Moura este o altă opțiune free pentru formația ta, el adunând 197 de puncte la football fantasy.

De la oaspeți poți miza pe un jucător foarte important pentru lotul lui Pep. Bernardo Silva are 177 de puncte, 3 goluri și 2 assist-uri în Champions League. Având în vedere faptul câ în acest sezon de UCL, City a marcat două sau mai multe goluri în toate cele 4 meciuri jucate în deplasare, te sfătuim să îți alegi un atacant din curtea lui Guardiola. Pentru că este free și pentru că a și reușit 4 goluri până acum în Liga Campionilor, îl propunem pe Gabriel Jesus, jucătorul cu 122 de puncte la FootballCoin.

Manchester United – Barcelona

A treia echipă engleză calificată în sferturile UCL este Manchester United, care o va întâlni pe Barcelona pe Old Trafford în ceea ce va fi întâlnirea lor cu numărul 12. United a câștigat de 3 ori, Barcelona de 4, iar alte 4 meciuri s-au încheiat la egalitate.

United a ajuns în sferturi pentru prima oară în ultimii 5 ani, după ce a eliminat-o pe PSG într-un mod suprinzător, după un meci pierdut acasă cu 2-0. A fost 3-1 în deplasare, la Paris, iar United se califica mai departe. Întâlnirea cu Barca este a doua cu o echipă din Spania în acest sezon de UCL, în grupă United jucând cu Valencia. Statistica spune că pe Old Trafford United a câștigat doar un meci din ultimele 8 jucate față în față cu adversare spaniole.

Din lotul diavolilor roșii te poți inspira pentru echipa ta la FootballCoin cu jucători buni și free, dintre care îi enumerăm aici pe Victor Lindelöf, Fred și Jesse Lingard. De la Barcelona, poți să mizezi pe Clement Lenglet, cu 3 clean sheet-uri și 195 de puncte în acest sezon de UCL. Alte opțiune free este Arturo Vidal, jucătorul din Chile cu 7 meciuri jucate din cele 8 ale Barcelonei în acest sezon de Liga Campionilor. Dintre toate echipele rămase în competiție, Barca este singura neînvinsă. Să vedem dacă șirul victoriilor va continua și după întâlnirea de pe Teatrul Viselor.

Ajax – Juventus

Un meci de la care avem multe așteptări. Ajax și Juventus se întâlnesc în meciul care amintește de finala Ligii Campionilor din 1996, când Juventus a câștigat la penalty-uri. Pentru olandezi, este primul sfert de finala după 16 ani de secetă și putem spune cu mâna pe inima pasionată de fotbal că au avut un sezon incredibil până acum. Toți ochii stau pe Dusan Tadic, care a marcat 6 goluri și care e depășit în clasamentul golgheterilor dintre jucătorii rămași în competiție doar de Messi. De luat în echipă sunt și Frenkie de Jong și brazilianul David Neres, care a reușit un gol și 2 assist-uri în acest sezon de UCL.

Ambele echipe vin după ce în optimi au trecut de două echipe spaniole. Și au făcut-o în stil mare. După 2-1 acasă cu Real Madrid, Ajax a revenit pe Santiago Bernabeu, câștigând cu 4-1 și calificându-se în sferturi. De partea cealaltă, Juventus a avut de anulat un meci pierdut cu 2-0 în tur în fața lui Atletico Madrid. A fost 3-0 în retur, după un hattrick al lui Cristano Ronaldo.

Rodrigo Bentancur și campionul mondial din lotul Juventusului Blaise Matuidi sunt două variante free pe care le poți lua în echipa ta. Odată ce câștigi competițiile gratuite oferite de FootballCoin, poți câștiga premii în XFC, care îți permit cumpărarea unor jucători cu rezultate mai bune.

Autor: Andrea Cioboată