News

Revoltător! Femeia care a torturat-o pe Kassandra, fetiţa înfiată de Iosif Rotariu, vrea să fie liberă

Condamnata pentru tentativa de omor la 8 ani de inchisoare, bunica micutei spera sa fie eliberata mai repede...
05.06.2015 | 08:19

Condamnata pentru tentativa de omor la 8 ani de inchisoare, bunica micutei spera sa fie eliberata mai repede

Povestea Kassandrei, micuta infiata de fostul fotbalist Iosif Rotariu, a impresionat pe toata lumea. Primii ani de viata ai copilei au fost un cosmar prin care nici un adult nu ar putea sa treaca. Kassandra a fost maltratata, arsa cu tigara, i-a fost turnat acid sulfuric pe fata si chiar aruncata pe geam, de la etajul al treilea. La toate aceste chinuri a fost supusa chiar de bunica ei, care a primit pentru faptele ei doar 8 ani de inchisoare.

Pe Kassandra, Dumnezeu o iubeste! Altfel nu se poate explica cum de a supravietuit cosmarului prin care a trecut pe cand avea doar cativa anisori si si-a pastrat si zambetul pe buze. Parasita de mama, care a plecat in strainatate sa munceasca, micuta a fost lasata in grija bunicii. Pentru ca o considera o povara, femeia a nenorocit-o in bataie in repetate randuri, a maltratat-o, iar intr-un final, pe cand fetita avea doar 4 ani, a aruncat-o pe fereastra de la etaj. Kassandra a ajuns la spital cu oasele zdrobite, iar medicii i-au dat putine sanse de supravietuire. In viata micutei, atat de greu incercata, a aparut insa o minune! Fostul fotbalist Iosif  Rotariu si sotia acestuia au hotarat sa o adopte si sa lupte pentru viata copilei.

Kassandra are 10 ani, a fost operata pana acum de circa 40 de ori si se pregateste si de alte interventii chirurgicale pentru ca oasele ei sunt bolnave. Fetita s-a nascut cu boala “oaselor de sticla”, iar chinurilor suportate si caderea de la etaj, i-au accentuat suferinta.

In acest timp, bunica ei a fost cercetata pentru tentativa de omor. In prima faza a fost condamnata la 12 ani de inchisoare, insa dupa recurs, magistratii au hotarat sa-i scada pedeapsa cu patru ani. In total, femeia a fost condamnata la 8 ani de inchisoare, dar si pe acestia ii contesta femeia, care numai om nu poate fi numita. Dorina Rozalia se afla din 2011 in penitenciar si vrea sa iasa cat mai repede. Anul trecut, a profitat de modificare codului penal si a contestat decizia cerand aplicarea legii mai favorabile. De data aceasta insa, judecatorii nu au fost la fel de ingaduitori si i-au respins cererea.

Sursă: wowbiz.ro