Fotbal intern

Revoluție la FCSB. Gigi Becali taie în carne vie! Pe cine vrea în locul lui Meme

17.09.2018 | 15:00
Revolutie la FCSB Gigi Becali taie in carne vie Pe cine vrea in locul lui Meme

Revoluție la FCSB. Gigi Becali vrea să taie în carne vie! Rezultatul înregistrat la Cluj cu CFR, scor 1-1 l-a determinat pe patronul roș-albaștrilor să îi mitralieze pe aproape toți oamenii din cadrul clubului său.

Gigi Becali a fost un car de nervi după finalul partidei CFR Cluj-FCSB, 1-1. La finalul jocului din Gruia mai marele vicecampionilor a pus tunurile pe toată lumea, inclusiv pe Mihai Stoica și Nicolae Dică, deși a spus că față de aceștia o să se tragă linie după 13 etape.

Gigi Becali este gata să renunțe la MM și Dică de la FCSB

Patronul vicecampionilor consideră că și directorul său sportiv Mihai Stoica are o mare vină pentru situația de acum de la FCSB. “De unde să mă pricep eu şi la asta? Eu văd pe teren că nu stau bine fizic, dar ce să fac? Asta să facă MM, să facă Dică, să facă preparatorii, eu sunt doctor? Şi doctor mă vreţi? Nu mă pricep la asta. I-am spus lui MM, care e situaţia, că nu avem pregătire fizică? Mi-a spus că nu e adevărat, a zis că avem cel mai bun preparator din toată Europa.

Aşa mi-a spus. După 13 etape, o să constat eu! Şi fără MM. După 13 etape, o să vedeţi că o să constat eu! O să mă interesez. Dar discutăm după 13 etape, o să vedeţi ce se va întâmpla la FCSB. Dar până atunci, hai să-l lăsăm în pace…

Vă dau cuvântul meu de onoare că nu-l dau afară până atunci. Are vină şi el şi toţi… Şi el, şi MM, şi toţi au vină. Eu am pus acolo nişte păstori să pască. Şi dacă nu aleargă echipa şi nu e bine pregătită şi dă numai pase la adversar, atunci e de vină de la cap, cu MM, cu Dică, toată lumea. E posibil ca după 13 etape să fie schimbată toată lumea, o să vedem. Dar să-l lăsăm până atunci. Dacă echipa joacă tot aşa după etapa a XIII-a, nu o să mai rămână“, a afirmat el.

Mihai Stoica nu mai are postul sigur la FCSB
Mihai Stoica nu mai are postul sigur la FCSB după egalul de din Gruia cu CFR

 

Gigi a fost sfătuit să îi angajeze din nou la FCSB pe Narcis Răducan și Edi Iordănescu!

Însă cu toate că a spus că va trage linie după 13 etape, FANATIK.RO a aflat că apropiații lui Gigi Becali fac presiuni pe el ca să îi schimbe pe Meme Stoica și Nicolae Dică cât mai repede. Patronului vicecampionilor i s-a transmis că trebuie angajat de urgență la FCSB cuplul Narcis Răducan, manager general și Edi Iordănescu, antrenor principal.

Apropaiții lui Gigi Becali consideră că la FCSB trebuie angajați acum oameni tineri, dornici de muncă și afirmare, deoarece Mihai Stoica nu mai este omul de acum 10 ani, cel care conducea echipa patronului roș-albaștrilor impecabil și era respectat în vestiar de toată lumea. În plus aceștia mai consideră că inclusiv lui Valeriu Argăseală îi trebuie adus un club un om care să ocupe o funcție mai mare ca el, deoarece și peste acesta a apărut rutina anilor de muncă la Steaua, actuala FCSB.

Revoluție la FCSB. Gigi Becali vrea să taie în carne vie! Narcis Răducan și Edi Iordănescu au șanse să lucreye din nou la echipa patronul
Revoluție la FCSB. Gigi Becali vrea să taie în carne vie! Narcis Răducan și Edi Iordănescu au șanse să lucreze din nou la echipa patronului vicecampionilor

Gigi Becali îl vrea manager general la FCSB pe Gică Popescu!

Însă FANATIK.RO a aflat că nici la această oră Gigi Becali nu a renunțat la visul angajării la FCSB în funcția de manager general al lui Gică Popescu. Însă latifundiarul din Pipera este conștient că  mutarea respectivă este aproape imposibil de realizat deoarece “Baciul” nici nu vrea să audă de așa ceva.

Acesta a primit o astfel de propunere în urmă cu ceva timp și de la CFR Cluj, după ce Dan Petrescu a preluat echipa ardelenilor, dar și atunci a decis să nu revină într-o funcție de conducere în fotbal.

Citește și: Cum l-a umilit Gigi Becali pe Dragoş Nedelcu! Trei momente în care şi-a bătut joc de cele 2.000.000 de euro date pe transferul acestuia

Citește și Editorial Andrei Dicu. “Derby-ul dezamăgirilor din Gruia: Un Ţucudean şi trei de zero”