News

Rezultate Academia de Poliție 2019. Află ce notă ai luat la examenul de admitere

10.08.2019 | 14:24
Rezultate Academia de Politie 2019 Afla ce nota ai luat la examenul de admitere
Rezultatele la admitere la Academia de Poliție *foto: playtech

Cei aproape 3.000 de candidați care au susținut probele la facultățile Academiei de Poliție și-au aflat sâmbătă, 10 august, notele provizorii la concursul de admitere din 2019. Rezultatele concursului au fost prezentate candidaților pe liste, la sediul Academiei, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. Potrivit unui comunicat oferit de cei de la Academie, listele provizorii au fost afișate la sediul instituției de învățământ la ora 12:00.

Rezultate admitere la Academia de Poliție 2019. Unde le poți vedea online

De asemenea, notele au fost afişate și pe site-ul oficial al Academiei de Poliție. Cu toate acestea, tabelul este un pic mai dificil de găsit. Link-ul pentru a urmări notele de la Academia de Poliție este disponibil aici.

În funcție de facultatea la care au încercat să intre participanții, Academia de Poliție a cerut la examenul de admitere fie media dintre limba română, istorie și o limbă străină, fie media dintre matematică și fizică. Astfel, cele mai mari medii au fost la facultatea de pompieri, acolo unde nu mai puțin de nouă participanți au fost admiși cu media de 10, după ce a dat examenul la fizică și matematică.

Rezultatele la admitere la Academia de Poliție
Rezultatele la admitere la Academia de Poliție 2019 *foto: playtech.ro

Concurență mare pentru posturile de la Academia de Poliție

Peste 2.900 de candidați, băieţi şi fete, s-au bătut pentru cele 770 de locuri scoase la concurs, la specializările Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmerie, Pompieri, Drept şi Arhivistică de la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. Potrivit regulamentului de admitere la Academia de Poliție, nota minimă pentru admitere nu poate fi mai mică de 5.

Rezultatele finale la concurs vor fi afişate în data de 13 august, după soluţionarea tuturor contestaţiilor, la sediul Academiei. Prezentarea candidaţilor admişi în vederea efectuării măsurătorilor pentru uniformă este programată pentru data de 14 august.

Tags: