Pariuri sportive

EURO 2016. Rezultate istorice în preliminarii! Cele mai tari cote pe care le puteai juca

Nici o etapă fără mari surprize în startul preliminariilor pentru Euro 2016. Au fost patru etape nebune, în care pariorii care au avut inspiraţie şi curaj ar fi putut să dea lovituri uriaşe....
19.11.2014 | 11:05
EURO 2016 Rezultate istorice in preliminarii Cele mai tari cote pe care le puteai juca

Nici o etapă fără mari surprize în startul preliminariilor pentru Euro 2016. Au fost patru etape nebune, în care pariorii care au avut inspiraţie şi curaj ar fi putut să dea lovituri uriaşe.

Etapa 1:

Portugalia – Albania 0-1. COTA 11 pentru 2. Portugalia a pornit Preliminariile pentru Euro 2016 fără Cristiano Ronaldo, care la vremea respectivă era accidentat. Totuşi, cu Pepe, Coentrao, Moutinho şi Nani pe teren, portughezi erau favoriţi cerţi. Albania s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Balaj în minutul 52.

Bosnia – Cipru 1-2. COTA 21 pentru 2. Calificată la mondialul din Brazilia, Bosnia începea preliminariile cu speranţe mari pentru calificarea la un nou turneu final. Ibisevici deschidea scorul în minutul 6, iar lucrurile mergeau perfect pentru gazde. Christofi, cu o dublă, minutele 45 şi 73, a fost cel care a produs marele şoc.

Etapa 2:

Slovacia – Spania 2-1. COTA 9 pentru 1. Spania, echipă care a dominat mulţi ani fotbalul mondial, a suferit un adevărat şoc în Slovacia, unde a pierdut deşi avut în teren un prim 11 stelar, cu Iniesta, Diego Costa, David Silva, Cesc Fabregas, Busquets, Pique, Jordi Alba şi Casillas. Golul victoriei a fost marcat de Stoch în minutul 88.

Liechtenstein – Muntenegru 0-0. COTA 6,25 pentru X. Una dintre echipele care pierdeau la scor toate meciurile pe care le disputau în preliminarii, Liechtenstein a dat lovitura cu Muntenegru. Gazdele au reuşit să termine meciul fără gol primit, deşi muntenegrenii au numeroase vedete, în frunte cu Jovetici, de la Manchester City.

Polonia – Germania 2-0. COTA 5,75 pentru 1. În etapa a doua din preliminarii, Polonia a detonat bomba contra campioanei mondiale. Cu Szukala în teren, polonezii au învins Germania cu scorul de 2-0. Mare parte din vedetele nemţilor au fost pe teren: Neuer, Hummels, Boateng, Kroos, Gotze, Muller. Golurile polonezilor au fost marcate de Milik 51 şi Milla 88.

Etapa 3: 
Rusia – Moldova 1-1. COTA 11 pentru X. Rusia lui Fabio Capello a fost încurcată de Moldova, într-o partidă în care gazdele au reuşit să deschidă scorul doar din lovitură de pedeapsă, spre finalul partidei. Moldova a egalat chiar la următoarea fază, prin Epureanu.

Islanda – Olanda 2-0. COTA 11 pentru 1. Olanda şi-a complicat şansele de calificare la Euro 2016 după înfrîngerea din Islanda, a doua din primele trei etape, după cea din Cehia. Cu tripleta Van Persie, Robben şi Sneijder în teren, batavii nu au putut să marcheze, spre surprinderea generală.

Germania – Irlanda 1-1. COTA 7,50 pentru X. După ce pierduse în Polonia, campiona mondială era aşteptată să dea o reprezentaţie contra Irlandei. Nemţii s-au chinuit să deschidă scorul, dar au fost egalaţi în prelungiri de O’Shea în prelungirile partidei.

Etapa 4:

Grecia – Feroe 0-1. COTA 24 pentru 2. Cea mai mare surpriză a preliminariilor, conform specialiştilor, este victoria obţinută în acest weekend Insulele Feroe în Grecia. Oaspeţii au marcat singurul gol al partidei în minutul 61 prin Edmundsson. Grecia a rămas fără gol marcat pe propriul teren în partidele de pe propriul teren şi pe ultimul loc în grupa F, cu un singur punct.

Moldova – Liechtenstein 0-1. COTA 11 pentru 2. Moldova a reuşit un egal de senzaţie în Rusia şi visa chiar la locul 3 în grupă, cu condiţia obţinerii a şase puncte cu Liechtenstein. Micuţa reprezentativă a dat lovitura şi a cîştigat cu 1-0 şi a ajuns astfel la patru puncte, după egalul cu Muntenegru.

Bulgaria – Malta 1-1. COTA 7 pentru X. Bulgaria păstrează şanse minime de a prinde măcar locul 3 în grupa H, iar unul dintre motive este egalul de pe propriul teren cu Malta, din acest weekend. Gazdele deschiseseră scorul încă din minutul 6, iar golul prin care maltezii au reuşit egalarea a fost marcat de Failla, în minutul 49, din penalty. Bulgaria a ratat ulterior foarte multe ocazii, inclusiv o lovitură de pedeapsă.

Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia