Fanatik Show

VIDEO / Moţi a dezvăluit la FANATIK SHOW cele două lucruri care au făcut diferenţa cu Steaua!

Cosmin Moţi, eroul lui Ludogoreţ din partida cu Steaua, a dezvăluit la FANATIK SHOW pe LOOK TV că Pîrvulescu şi Rîpă au fost crispaţi în momentul executării loviturilor de departajare....
28.08.2014 | 18:37
VIDEO  Moti a dezvaluit la FANATIK SHOW cele doua lucruri care au facut diferenta cu Steaua
ADVERTISEMENT

Cosmin Moţi, eroul lui Ludogoreţ din partida cu Steaua, a dezvăluit la FANATIK SHOW pe LOOK TV că Pîrvulescu şi Rîpă au fost crispaţi în momentul executării loviturilor de departajare.

Este meciul vieţii mele! O singură dată în viaţă ţi se întîmplă aşa ceva. Nu am antecedente de portar. Nu mi-a fost teamă că mă voi face de rîs la penalty-uri. Nu aveam nici o presiune. Dacă nu apăram nici un penalty nu era nici o problemă, aşa am apărut şi totul este bine. Oricum, sînt de părere că meritam să cîştigăm în timpul regulamentar. Cu excepţia primelor 20 de minute, am dominat clar. Nu ştiu vreo echipă care să aibă 60 la sută posesie cu Steaua. Am spus încă după partida tur că partida de la Sofia va fi diferită. Este, totuşi, mult spus că am umilit Steaua. E distanţă mare de aici pînă la umilinţă. S-a făcut dreptate! Era păcat să nu înscriem şi să nu ne calificăm. În timpul regulamentar de joc, eram primul jucător care trebuia să execute un penalty. După ce s-au terminat prelungirile, antrenorul cu portarii avea o listă cu jucătorii Stelei şi mi-a arătat pe ce colţ bat aceştia. Dar pe laptop am văzut doar penalty-uri executate de Sănmărtean şi Keşeru. La Rîpă şi Pîrvulescu m-am dus la noroc. I-am văzut că erau speriaţi, timoraţi. Nu înţeleg de ce.

ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte, la antrenamentul oficial, am pregătit penalty-urile. În primul rînd m-am bucurat că am ajuns în Liga Campionilor. Dar, fiind vorba de Steaua, bucuria a fost şi mai mare. Toţi ne-am fi dorit să evoluăm contra lui Bate Borisov, nu a Stelei. Fanii lui Dinamo nu m-au sunat, dar au făcut-o foşti colegi. Cînd m-am trezit de dimineaţă aveam 60 de mesaje, 40 de telefoane, abia atunci am înţeles ce am realizat. Înainte de meci ni s-a pus un filmuleţ motivaţional, cu încurajări din partea familiilor noastre, ale jucătorilor. Pentru mine a vorbit prietena mea. Au fost filmuleţe din finala Ligii Campionilor dintre Milan şi Liverpool. Am avut aproximativ 100.000 de euro de jucător ca primă. Cu siguranţă unii români mă vor urî. Făceam anumite mişcări la penalty-uri şi mă lua şi pe mine rîsul. Am vrut să-l faultez pe Varela la faza din final, dar nu am putut”, a spus Moţi la Look TV.

Referitor la conflictul cu Chipciu, Moţi a declarat: “Cuvintele care au apărut nu au fost ale mele. Am spus doar că nu mă interesează respectul lui Chipciu. Nu am spus niciodată că mă doare în cot. Nu am înţeles declaraţiile lui pentru că nu am avut nici o treabă cu el la partida de la Bucureşti. Nu voi avea nici o problemă să dau ochii cu cei de la Steaua la echipa naţională. Acum rămîne de văzut dacă voi fi convocat”. 

ADVERTISEMENT

Tags: