Transformare INCREDIBILĂ! Cum a slăbit 45 de kilograme!

Rita Muresan a mers, luni seara, la WOWbiz. Creatoarea de modă a vorbit despre noua sa colecţie de haine, dar şi despre cum a reuşit să slăbească 45 de kilograme într-un an de zile....
18.06.2014 | 10:37
Transformare INCREDIBILA Cum a slabit 45 de kilograme

Rita Muresan a mers, luni seara, la WOWbiz. Creatoarea de modă a vorbit despre noua sa colecţie de haine, dar şi despre cum a reuşit să slăbească 45 de kilograme într-un an de zile.

“Eu sunt recunoscatoare pentru ca e ca si cum acele kilograme nici nu au existat. Aveam foarte multe întrebări, nu eram în depresie, nu înţelegeam ce mi se întamplă, dar nu eram în depresie. Eu nu am avut nevoie de medic sau terapeut. Aveam foarte multe întrebări şi am început să caut răspunsuri“, a spus Rita Mureşan.

1111

 

“Nu mă cîntăresc, nu sunt prietenă cu cîntarul. Vreau să spun că acum 2 ani eram la fel de împacată cu mine ca şi acum. Nu am fost complexată.  Eu făceam tot ce trebuia să fac. Ca să merg în Peru am avut nevoie de aproape o lună de o dietă, am mîncat numai frunze, nu am facut sex. Nu puteam să merg în Peru să mă purifc mancînd un pui întreg la micul dejun. Eu am slabit într-un an de zile. nu într-un timp record. Nu cred că am dat mai mult de 4-5 kilograme pe lună. Am slăbit foarte mult după moartea mamei mele şi acum 2 săptămîni cînd am organizat pomană. Să zicem că am avut 100 de kilograme, am 1.81 de metri. Cînd m-am întors din Peru am avut senzaţia că pocnesc şi aveam 103 kilograme. O iubesc pe Rita aia de atunci, m-a ajutat să ajung să fiu Rita de azi”, a spus aceasta.

11

 

“Pielea mea nu s-a lăsat, am avut noroc. Am facut tot ce a fost omeneşte posibil ca să slăbesc şi nu am reuşit nimic. Pînă nu m-am liniştit cu capul nu am reuşit să slăbesc. Mergeam la un centru de frumuseţe, timp de 3 luni am facut acupunctură, am ţinut dietă. În acest timp, eu am reusit să slăbesc numai 3.2 kilograme, cand alţii slăbeau 15. Stăteam şi ţineam diete în loc să îmi rezolv problemele. Nu înţelegeam nimic, mi-am operat fetele… Am suferit foarte mult. Eu puteam să mă îmbolnăvesc foarte tare, Dumnezeu a fost bun şi mi-a dat doar cîteva kilograme”, a mai spus aceasta.
Poţi să accepţi că se poate ajunge aici şi prin alte metode? Refuz să raspund la întrebarea dacă mi-am facut ceva operaţii! Am explicat de prea multe ori despre asta şi cred că e mai interesant aşa. Fiecare om în momentul în care îşi doreşte un anumit lucru găseşte soluţia potrivită la momentul potrivit. Totul s-a petrecut treptat şi îmi rezerv dreptul să îmi ţin viaţa privată. Eu de un an nu mai pot să mănînc carne. Mănînc şi organismul meu nu mai suportă. Şi stiu de ce. Eu trebuie să trec în gradul 7 de vibraţie şi nu mai trebuie să mănînc carne de 7 luni. Sînt pregatită. Mie îmi e dor să mănînc un salam de Sibiu. Dar nu mai pot. Am mîncat o dată o aripioară picantă şi atît. Alta nu am mai putut să mănînc. 


Nu mai vreau să slăbesc, sînt suplă, sexy şi frumoasă. Am 68 de kilograme. Mănînc şi cartofi prajiţi. Dieta, sportul, toate sunt importante, dar trebuie să fie în armonie! Am luat toate pastilele posibile, puteam să mă îmbolnăvesc grav. Dar Dumnezeu e bun cu mine. Acum sunt în armonie, atît înăuntru, cît şi afară. Poate în viitor, fiindcă mi-e frică de ace, mi-aş face un botox. Dacă o să fiu destul de curajoasă, mi-aş face, dar cu anestezie generală”
, a spus ea.