Fotbal intern

Rivaldo s-a întâlnit cu jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu Bilbao

Update. Rivaldo, fostul mare jucător al echipei naţionale a Braziliei şi al Barcelonei, a ajuns în Bucureşti pentru a participa la meciul dintre FC Dinamo Bucureşti şi Athletic Bilbao, azi, ora...
27.07.2017 | 16:29
Rivaldo sa intalnit cu jucatorii lui Dinamo inaintea meciului cu Bilbao

Update. Rivaldo, fostul mare jucător al echipei naţionale a Braziliei şi al Barcelonei, a ajuns în Bucureşti pentru a participa la meciul dintre FC Dinamo Bucureşti şi Athletic Bilbao, azi, ora 20:30.

Rivaldo a venit să-l vadă la “treabă” pe Rivaldinho, atacantul lui FC Dinamo Bucureşti, şi nu a ezitat să posteze două imagini în care apare alături de jucătorii echipei pregătite de Cosmin Contra.

“M-am întâlnit cu câţiva jucători dinamovişti. Succes în meciul din această seară, cu Atheltic Bilbao”, este mesajul lui Rivaldo.

Encontrei com alguns jogadores do Dinamo Bucuresti. Boa sorte para a equipe no jogo de hoje à noite contra o Athletic Bilbao pela Liga Europa. @9rivaldinho

A post shared by Rivaldo Ferreira (@rivaldooficial) on

………………………….

Rivaldo Romania. Tatăl fotbalistului de la FC Dinamo Bucureşti a ajuns în România în dimineaţa zilei de joi pentru a vedea meciul “câinilor” din preliminariile Ligii Europa.

Rivaldo Romania. Fiul său, “nouarul” de la Dinamo va evolua diseară, pe Arena Naţională, în primul meci în cupele europene al acestui sezon. Legendarul fotbalist a vorbit despre echipa la care joacă fiul său:

“Sunt foarte fericit că am ajuns în sfârşit aici, în România, de mult timp i-am promis fiului meu că voi veni să îl văd. Va fi un meci mare şi sper ca atât el cât şi Dinamo să facă lucruri frumoase şi să obţină un rezultat pozitiv.E normal să fie presiune pentru el pentru că tatăl lui a fost un mare fotbalist, dar şi el are calitate. A avut un moment în care a şi vrut să se lase de fotbal din această cauză, dar eu l-am sfătuit să continue, să lupte, să creadă în el, că poate obţine lucruri mari şi el în fotbal.

Nu ştiu cine este cel mai bun fotbalist român pentru că îi respect pe toţi, îl cunosc pe Hagi şi ştiu că el a făcut istorie pentru Barcelona şi a fost un fotbalist imens.În fotbal nu trebuie să-ţi fie teamă, trebuie să ai respect dar într-un meci totul este posibil”, a spus Rivaldo, citat de doardinamo.ro.

Rivaldo Romania. Legenda a ajuns la Bucuresti! Ce zice de Bilbao (2)

Rivaldo Romania. Ce zice de transfer

Rivaldo Romania. Rivaldo a vorbit şi despre fotbalul românesc, relaţia cu Adrian Mutu şi Cosmin Contra: Pentru el a fost foarte emoţionant să joace cu mine în echipă. Nu ar fi posibil acum. Dacă nu aş fi avut problemele pe care le am cine ştie dacă aş accepta sau nu. E un nume mare, cu o galerie foarte frumoasă şi cui nu i-ar plăcea să joace la un club cum este Dinamo.Cu Mutu nu am mai vorbit de foarte mult timp, de fapt, am vorbit doar când a trebuit să vină fiul meu la Dinamo în iarnă.

Ştiu că şi el a fost un mare jucător care a evoluat la cluburi mari din Italia şi din puţinele conversaţii pe care le-am avut cu el dar şi din ce mi-a povestit fiul meu, este o persoană extraordinară şi un bun profesionist.Am jucat împreună cu Cosmin Contra la Milan, era un jucător foarte bun şi văd că el confirmă şi ca antrenor. Şi aici are rezultate foarte bune şi sper să ajungă cât mai sus cu această echipă.De când a venit fiul meu în România mă uit la toate meciurile lui şi observ un fotbal românesc în creştere, un campionat din Europa cu un nivel foarte bun şi am mai remarcat galeria care este foarte frumoasă”, a încheiat fostul fotbalist.

FC Dinamo Bucureşti revine după cinci ani în Europa, într-un meci cu Athletic Bilbao, care se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 20:30. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Tags: