News

Robert Negoiță, reacție tranșantă: “PSD ar pierde alegerile și dacă l-ar avea candidat pe Papa Francisc”

05.07.2019 | 08:44
Robert Negoita reactie transanta PSD ar pierde alegerile si daca lar avea candidat pe Papa Francisc

Recent suspendat din Partidul Social Democrat, Robert Negoiță a avut o reacție tranșantă. Primarul Sectorului 3 nu a ezitat și spune că PSD-ul n-ar câștiga alegerile prezidențiale nici dacă l-ar avea pe Papa Francisc drept candidat. Mai mult de atât, Negoiță le-a atras atenția social democraților și le-a transmis acestora că în continuare „gaşca lui Liviu Dragnea” trage toate sforile în partid, ceea ce nu e bine.

Robert Negoiță, reacție tranșantă

„La vizita Papei Francisc am văzut totuși o reacție foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist și să nu fie așa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, popularitatea PSD și antipatia față de această structură politică e atât de mare încât să anuleze șansele oricui ar intra în luptă”, a spus Robert Negoiță pentru Digi 24.

Pentru Robert Negoiţă lucrurile sunt cât se poate de clare. Faptul că social democraţii au cântat aşa cum le-a cerut Liviu Dragnea îi costă acum din plin pe toţi. Negoiță crede că partidul ar fi avut cu totul alte șanse la prezidențiale dacă s-ar fi dezis la timpul potrivit de fostul lider. „Eu nu sunt un om pesimist. Dacă ne doream cu adevărat să avem șanse la prezidențialele de anul acesta, singura formulă era realismul pe care îl puteam manifesta în seara lui 26 mai.

Robert Negoiță, reacție tranșantă. Robert Negoiță
Robert Negoiță este nemulțumit de felul în care merge PSD. Sursa foto – facebook

Negoiță, acuze dure la adresa social democraților

Dar vă mai spun acum și altceva. Am văzut anumite poziții. Nu am cum să nu îmi amintesc când am avut o discuție în interior și fusese condamnat Dragnea pe fond și a făcut o întâlnire de urgență și i-a chemat cu două ore mai devreme pe ceilalți ca să-i încălzească. Îi auzeam spunând: noi mergem până la capăt. Și eu spuneam: până unde e capătul?

PSD va plăti grav faptul că a avut un președinte care a fost ținut în funcție până a plecat cu cătușe”, a mai spus Robert Negoiţă atunci când a fost chestionat despre felul în care poate aborda PSD-ul alegerile prezidențiale.