Fotbal intern

Robert Tambe a plecat de la CFR Cluj! La ce echipă a fost cedat atacantul. “Am ajuns la un acord!”

Robert Tambe a plecat de la CFR Cluj La ce echipa a fost cedat atacantul Am ajuns la un acord
CFR Cluj s-a despărțit oficial de încă un jucător înainte de derby-ul cu FCSB. Robert Tambe și-a reziliat contractul cu liderul

Robert Tambe pleacă de la CFR Cluj la jumătate de an de când a ajuns la formaţia din Gruia. Atacantul camerunez a jucat puţin pentru liderul din Liga 1 Betano, iar conducătorii campioanei României vor să-l cedeze în această iarnă.


UPDATE, ora 19.15. CFR Cluj a confirmat informația oferită de FANATIK. Robert Tambe a ajuns la un acord cu ardelenii pentru a plecat din Gruia. “CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord cu FC Sheriff Tiraspol pentru împrumutul atacantului Robert Ndip Tambe pentru un an de zile. Multă baftă”, este mesajul CFR-ului.


Fotbalistul de 24 de ani nu duce lipsă de oferte şi ar putea să ajungă la una dintre formaţiile care se luptă pentru calificarea în play-off. FANATIK a aflat că Robert Tambe este dorit de Sepsi Sfântu Gheorghe, iar formaţia covăsneană vrea să-l transfere definitiv în această perioadă de mercato. Echipa antrenată de Eugen Neagoe vrea să obţină calificarea în play-off-ul din Liga 1 Betano, iar oficialii clubului consideră că atacantul de 24 de ani ar putea să fie o soluţie pentru atingerea acestui obiectiv.

Robert Tambe pleacă de la CFR Cluj. Camerunezul a jucat puţin în Gruia

Robert Tambe pleacă de la CFR Cluj, dar s-a putea duela cu actualii săi colegi în play-off-ul din Liga 1 Betano. Campioana României este lider în campionat şi s-a calificata deja în play-off. Sepsi Sfântu Gheorghe, formaţia care vrea să-l transfere pe Robert Tambe, ocupă locul patru în clasament şi are un avans de cinci puncte faţă de Hermannstadt, echipă care se află pe poziţia a şapte, care duce în play-out-ul din Liga 1 Betano.

Robert Tambe pleacă de la CFR Cluj. Ce echipă din Liga 1 Betano îl vrea
Robert Tambe pleacă de la CFR Cluj. Ce echipă din Liga 1 Betano îl vrea

Atacantul de 24 de ani a fost transferat de CFR Cluj în vara anului trecut, însă jucătorul a prins rar primul 11. În actualul sezon, Robert Tambe a jucat şapte meciuri şi a marcat un gol pentru formaţia din Gruia. Jucătorul campioanei României a început fotbalul la Njala Quan Sports Academy, academie din ţara natală. De-a lungul carierei, fotbalistul camerunez a evoluat pentru LZS Piotrowka, Spartak Trnava, Adana Demirspor şi CFR Cluj. Pentru echipa naţională a Camerunului, unde a debutat în 2016, atacantul a jucat zece meciuri. În 2017, Robert Tambe a fost în lotul camerunezilor care au câştigat Cupa Africii pe Naţiuni.

FANATIK scria la începutul lunii ianuarie faptul că atacantul camerunez se află pe „lista neagră” a celor de la CFR Cluj. Alături de Tambe se mai aflau alți trei fotbaliști din compartimentul ofensiv: Urko Vera, Giuseppe de Luca și Julio Baptista. Principalul motiv este dat de restricțiile financiare ale patronului Neluțu Varga, cel care a cerut ca echipa să se autofinanțeze, după ratarea obiectivelor din competițiile europene.