Stiri sportive

Rodica i-a GOLIT de bani pe Popescu şi Meme în puşcărie

S-a dus vremea cînd Gică Popescu şi Mihai Stoica luau masa la cele mai tari restaurante din Capitală. Rodica este cea care le face meniul acum "greilor" din Liga 1 care sînt încarceraţi la...
14.01.2015 | 00:07

S-a dus vremea cînd Gică Popescu şi Mihai Stoica luau masa la cele mai tari restaurante din Capitală. Rodica este cea care le face meniul acum “greilor” din Liga 1 care sînt încarceraţi la penitenciarul Rahova. “Nelu&Rodica COM S.R.L. este numele magazinului din cadrul penitenciarului de pe Şoseaua Alexandriei, iar Meme şi Popescu sînt printre cei mai fideli clienţi ai Rodicăi, cheltuind sume uriaşe în fiecare săptămînă. George Copos face cumpărăturile mai rar, în semn de protest faţă de preţurile practicate de Nelu şi Rodica la puşcărie.

Citeşte şi: ŞOC! Gică Popescu ia o decizie DURĂ! Îşi pune ŢARA în cap 

 

Citeşte şi: INCREDIBIL! Gică Popescu a fost ELIBERAT din închisoare!

Ţigări la preţul preţei, alte produse mai scumpe

Mitul luptei pentru ţigări în penitenciare pierde orice valoare la Rahova. Nelu şi Rodica le vînd ţigări deţinuţilor, chiar la preţul pieţei. Singura restricţie importantă este pentru băuturile alcoolice. În schimb, sînt alte produse care au provocat nemulţumire, iar George Copos este unul dintre cei care s-au plîns în mai multe rînduri. Cea mai mare nemulţumire a deţinuţilor a fost legată de preţul legumelor şi fructelor. Pe timpul verii preţurile erau mai mari decît în toate pieţele bucureştene. 6,50 lei era preţul pentru un kilogram de roşii în luna iulie, în condiţiile în care în acea perioadă legumele se vindeau mult mai ieftin pentru cei aflaţi în libertate. În plus, unii deţinuţi se văitau că nu erau mereu proaspete legumele. Pe de altă parte, cu toţii au recunoscut că oferta de la Nelu şi Rodica este destul de variată.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: Scene DRAMATICE cu fiul lui Gică Popescu la ÎNCHISOARE!

Gigi Becali plătea în euro la Rodica

În perioada în care a stat la penitenciarul Rahova, Gigi Becali făcea show de fiecare dată cînd mergea la Nelu şi Rodica. Cumpăra “tone” de produse, pe care apoi le împărţea altor deţinuţi. Patronul Stelei cheltuia sume uriaşe la magazin, chiar dacă rareori produsele erau pentru el. S-a întîmplat inclusiv ca Becali să încerce să plătească în euro la Nelu şi Rodica şi i s-a transmis că bancnotele sale nu pot fi acceptate. Pînă la urmă Gigi a insistat, iar banii i-au fost primiţi, spre bucuria deţinuţilor care urmau să primească produse de la el. După ce s-a creat acest precedent, s-a întîmplat de mai multe ori ca Becali să achite cumpărăturile în euro. La schimbul în lei, Nelu şi Rodica ieşeau de fiecare dată în avantaj.