Fotbal intern

Rodion Cămătaru, sfat către Contra. “Trebuie aruncat în luptă Țucudean!”

10.09.2018 | 17:33
Rodion Camataru sfat catre Contra Trebuie aruncat in lupta Tucudean
George Țucudean se află într-o acțiune de atac în tricoul echipei naționale

Rodion Cămătaru, sfat către Contra. Fostul mare atacant al Universității Craiova și al echipei naționale consideră că George Țucudean trebuie să fie titularizat cu Serbia.

Fostul mare fotbalist Rodion Cămătaru așteaptă cu mare încredere partida din această seară cu Serbia și este convins că tricolorii vor face un meci mare la Belgrad doar dacă vor juca până la sacrificiu. Acesta ne-a mai spus că băieții lui Contra trebuie să uite meciul de la Ploiești cu Muntenegru, scor 0-0.Îți dai seama că aștept cu mare interes acest meci. Este un derby al echipelor din Balcani pe care noi trebuie să îl câștigăm”, și-a început discursul Cămătaru.

Contra este sfătuit de Rodion Cămătaru cu cine să joace în atac împotriva sârbilor

În continuare fostul mare atacant al Craiovei “Maxima” ne-a dezvăluit și care crede el că este cheia succesului la Belgrad. “Noi mereu am avut dispute tari cu sârbii, dar acum trebuie să fim mai sârbi decât sârbii. Noi trebuie să fim cei care trebuie să jucăm la sacrificiu fiecare fază. Nu trebuie să cedăm nici o bucată de teren. Nu trebuie să îl lăsăm pe sârbi să vină peste noi pentru că nici nu îi avem în teren pe fundașii noștri centrali de bază.

Însă mai consider că în atac Cosmin Contra trebuie să îl arunce în luptă pe Țucudean. E mult mai puternic decât Keșeru, iar jucătorul lui CFR Cluj va ține fundașii centrali pe el. Keșeru nu poate să scoată multe din acest meci pentru că o să fie unul de mare luptă. Însă este doar părărea mea. Eu nu sunt selecționerul României și cred totuși că acesta nu o să se supere pe mine. Aș vrea din tot sufeltul să scoatem un rezultat mare în Serbia, deoarece dacă vom câștiga acolo, atunci o să vdeți ce moral vor avea băieții pentru meciurile următoare”, a încheiat Cămătaru.

Contra a primit un mesaj și de la Dorinel Munteanu

Și recordmanul de selecții la echipa națională, Dorinel Munteanu, 134 de meciuri sub tricolor, i-a trimis un mesaj lui Cosmin Contra. “Sincer nu am înţeles de ce au lipsit din echipa de start a României, Constantin Budescu şi George Ţucudean. Budi era omul care putea să îi pună în mare dificultate pe fundaşii mungenegreni, iar Ţucudean se putea lupta mult mai bine cu fundaşii centrali faţă de Keşeru. De câte ori Keşeru a fost trimis în naţională pe acea poziţie în teren, cu spatele la poarta adversă, nu a dat niciodată randament. 

Însă eu consider că în Serbia cei doi vor juca titulari. Avem mare nevoie de ei. Ne place sau nu ne place Budescu este singurul nostru mijlocaş care îţi poate scoate o fază bună în orice moment al meciului. Avem nevoie de tehnica şi de execuţiile lui Budescu în Serbia. Aveam nevoie şi în meciul cu Muntenegru, dar el a fost trimis prea puţin timp pe teren ca să mai schimbe ceva. Pe final de meci am observat că în loc să jucăm mai calculat noi ne-am precipitat. Fiecare dorea să dea gol. Nu am mai văzut nimic tactic din partea băieţilor noştri”, a spus fostul mare internațional Dorinel Munteanu.