Sporturi

Roger Federer a confirmat că înţelegerea cu Nike a expirat! Contract uriaş propus de o altă firmă

12.06.2018 | 14:42
Roger Federer a confirmat ca intelegerea cu Nike a expirat Contract urias propus de o alta firma

Roger Federer şi Nike au ajuns la final de contract, iar elveţianul pare să fie foarte aproape de o înţelegere cu o altă firmă foarte mare.

Roger Federer a confirmat că al său contract cu Nike, unul de lungă durată, s-a încheiat la începutul lunii martie. În ciuda zvonurilor care anunţă că starul elveţian este pregătit să devină imaginea unei firme japoneze de îmbrăcăminte, Uniqlo, pentru 22 de milioane de dolari pe an, timp de zece ani, Federer nu a confirmat această informaţie, sau cel puţin nu pentru moment.

Câştigător a 20 de titluri de Grand Slam, Roger Federer a purtat toată cariera Nike, iar compania americană deţine logo-ul atât de cunoscut “RF”, dar se crede că noul sponsor, altul decât Nike, va recrea brand-ul. Elveţianul a semnat cu Nike în 1994, însă înţelegerea a expirat pe 1 martie, anul acesta, iar ofertele nu întârzie să apară şi este absolut normal având în vedere măreţia tenismenului în vârstă de 36 de ani.

Roger Federer, aproape de un contract cu Uniqlo?

Uniqlo l-a sponsorizat pe Novak Djokovic până în 2017 și o face în continuare pentru Kei Nishikori, însă dacă ar reuşi să obţină un contract cu Federer, pentru firma japoneză ar fi o lovitură imensă. Aflat la Stuttgart pentru turneul pe iarbă din Germania, Federer şi-a făcut apariţia în acelaşi echipament Nike.

“Sunt zvonuri … nu este un lucru ascuns că mi-a expirat contractul cu Nike în martie. Vom vedea ce se va întâmpla. Vă voi da de ştire imediat ce o să am şi eu informaţii privind echipamentul”, a spus elveţianul la conferinţa de presă din Stuttgart.