Fotbal international

Roman Abramovici se mută în Israel! A cumpărat un hotel pe care îl va transforma în casă de vacanţă! Foto

27.11.2018 | 09:34
Roman Abramovici se mută în Israel

Roman Abramovici se mută în Israel după ce nu a mai primit viză de investitor în Marea Britanie. Oligarhul rus s-a săturat de problemele ivite între Anglia şi Rusia şi din luna mai a obţinut cetăţenia israeliană. Planul pare mai vechi, din moment ce patronul lui Chelsea a cumpărat un hotel din Tel Aviv încă din 2015.

În urmă cu trei ani, Roman Abramovici a plătit 17 milioane de lire sterline pentru Hotelul Varsano. Omul de afaceri de 52 de ani nu are intenţia de a intra în turism şi a cumpărat stabilimentul pentru a-l transforma în casă de vacanţă. După recentele probleme cu autorităţile britanice, patronul lui Chelsea este decis să locuiască în Israel şi a început deja să facă modificările necesare pentru transformarea hotelului. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Roman Abramovici se mută în Israel. Ce se întâmplă cu Chelsea

Roman Abramovici s-a mutat în Israel din luna mai şi este decis să traiască aici. Până să se mute în noua locuinţă, patronul lui Chelsea a cerut ca stabilimentul să fie renovat, dar şi extins. În loc de şase camere cât sunt în prezent, viitoare casă a oligarhului rus va avea 12. Nu este singura modificare cerută, Roman Abramovici îşi doreşte o parcare subtereană şi o curte interioară imensă. În ultimele luni, presa din Anglia a scris în mai multe rânduri despre situaţia lui Cheslea, echipă patronată de omul de afaceri de 52 de ani. Acesta nu a mai asistat la un meci al londonezilor din luna aprilie şi toate indiciile duc spre vânzarea echipei.

Jurnaliştii din Anglia au scris în septembrie că Roman Abramovici este dispus să o vândă pe Chelsea în schimbul a 3,4 miliarde de euro. Omul de afaceri rus primise în vară o ofertă de 2,6 milioane de euro, însă a refuzat-o. Cel mai nou nume apărut pe listă eventualilor cumpărători este Petr Kellner, un om de afaceri ceh, cu o avere de 15 miliarde de euro, care este un mare fan al londonezilor.

Roman Abramovici se mută în Israel şi transformă un hotel în casă de vacanţă
Roman Abramovici se mută în Israel şi transformă un hotel în casă de vacanţă