Fotbal international

Româncele care se iubesc cu fotbalişti celebri! Iubita lui “Chicharito” a înnebunit Instagramul. Galerie foto

27.12.2018 | 20:20

Se ştie deja că frumuseţile mioritice feminine sunt printre cele mai apreciate femei din lume. Majoritatea fotbaliştilor care joacă în țara noastră, autohtoni sau străini, se iubesc cu românce. Dar fetele din România, sau cu origini româneşti, au făcut şi cuceriri printre numele mari ale fotbalului.

Belgianul Axel Witsel, unul dintre vedetele lui Borussia Dortmund, este căsătorit din vara anului 2015 cu românca Rafaella Szabo, după o relaţie de peste 4 ani de zile. Evenimentul a fost organizat într-un cadru unul restrâns şi au fost invitate doar rudele apropiate ale cuplului, părând că Witsel vrea să ţină doar pentru el frumuseţea soţiei sale! Rafaella este din Braşov şi l-a „premiat” pe fotbalistul belgian cu două fetiţe frumoase.

„Nu mă aşteptam să mă ceară de soţie”

Rafaella povestea cu drag cum a ajuns să fie cerută de Axel în căsătorie, într-un moment în care nu se aştepta la aşa ceva: „Într-o seară, după un meci, m-a rugat să mă aşez pe pat pentru a-mi spune ceva. Mă aşteptam la orice, mai puţin la asta. El s-a pus în genunchi şi m-a cerut de soţie printr-o frumoasă declaraţie. Ştiu că făcut asta pentru că aşa a vrut, nu pentru că am pus presiune pe el, iubirea fiind suficientă”.

La Campionatul Mondial din Rusia, care a avut loc în var trecută, românca l-a susţinut pe Witsel din tribune la fiecare meci. Fotografii şi fanii au fost înnebuniţi după ea, iar ruşii chiar au introdus-o în topul celor mai sexy neveste de fotbalişti prezenţi la CM, după ce a fost cea mai pozată prezenţă feminină la partidele pe care le juca naţionala Belgiei.

Axel Witsel şi Rafaella

Românca lui „Chicharito” a înnebunit Instagramul

Fotbalistul mexican Javier „Chicharito” Hernandez, de la West Ham United, a trecut peste despărţirea de Andrea Duro, o spanioloaică focoasă ce i-a fost alături până în vara acestui an şi s-a combinat cu o… bombă! Bine-nțeles sexy! Se numeşte Sarah Kohav, are 23 de ani, a crescut în Australia, dar are origini româneşti. Pagina sa de Instagram are sute de mii de urmăritori, iar pozele sale aprind imaginaţia oricărio bărbat, fiind deja clar că vedeta mexicană a pus un stop perfect pe inima unei frumuseţi de femeie! Sarah este pasionată de călătorii și de fitness, de aici şi fizicul foarte bine lucrat care înnebunește fanteziile bărbaților…

Sarah Kohav, iubita lui Javier Chicharito Hernandez

CR 7 s-a iubit cu o româncă

Super-starul lui Juventus Torino a avut în trecut, pe vremea când juca la Real Madrid, o relaţie cu Alexandra Burde. Tânăra blondină are 29 de ani, este născută la Zalău şi s-a făcut remarcată la Madrid, oraşul în care locuieşte şi unde l-a cunoscut pe CR7: „E o ţară cu oameni faini, pe care o iubesc. Am avut diverse apariţi, cum ar fi FHM Spania, Italia, Portugalia…”, spunea Burde. Ea a vorbit recent cu FANATIK despre acuzaţiile de viol care i-au stricat de curând viața lui Ronaldo: „Este un sportiv extraordinar şi un profesionist desăvârşit. Sunt alături de tine, campionule! Ţi se va face dreptate!”. Blondina care a realizat numeroase pictoriale incendiare este și cântăreaţă, şi jurist, a fost în mari tandrețuri pentru o scurtă perioadă cu cel mai celebru „şeptar” din fotbalul mondial, care o suna şi îi dădea mesaje în fiecare zi.

Alexandra Burde, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo

Româncuțe iubite de străini celebri de dincolo de gazon

Frumusețile noastre feminine nu au succes doar la fotbalişti, ci şi la actori, creatori de modă sau alţi bărbaţi „cu nume” de „afară”. FANATIK vă prezintă doat câteva exemple.

  1. Iulia Vântur şi Salman Khan, care ar urma cât de curând să facă nunta conform presei din India
  2. Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, celebrul „zburător” austriac,
  3. Alina Pușcău şi Vin Diesel, care au au fost un cuplu timp de doi ani. Alina a avut apoi o relaţie de cinci ani cu Brett Ratner, producătorul serialului „Prison Break”.
  4. Catrinel Mengia este una dintre româncele care s-au iubit cu un fost fotbalist, Massimo Brambati
  5. Cea mai recentă aventură a unei frumuseţi mioritice este a Mădălinei Ghenea cu celebrul creator de modă Philipp Plein. Înainte de Plein, Mădălina şi-a petrecut ceva timp (frumos) în braţele cunoscutului actor Gerard Butler.
  • 2 fete au împreună Axel Witsel şi Rafaella
  • 30.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Axel Witsel
  • 1,2 milioane de urmăritori are Sarah, „bomba” lui Javier „Chicharito” Hernandez
  • 30.000.000 de euro este salariul stagional pe care îl primește Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, în afara bonusurilor, primelor de obiectiv și a contractelor de reclamă